پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

دیدبان حقوق بشر سوریه:

محموله جدید سلاح های آمریکایی وارد سوریه شد

محموله جدید سلاح های آمریکایی وارد سوریه شد

مرکز موسوم به دیدبان حقوق بشر سوریه اعلام کرد که یک محموله بزرگ سلاح و تجهیزات نظامی آمریکایی از کردستان عراق وارد شمال شرق سوریه شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سایت مرکز موسوم به دیدبان حقوق بشر سوریه، یک محموله بزرگ سلاح و تجهیزات نظامی آمریکایی از کردستان عراق وارد شمال شرق سوریه شد.

این نهاد افزود: این محموله شامل ۶۰ کامیون حامل سلاح، مهمات و تجهیزات پشتیبانی است که وارد استان حسکه سوریه شده است.

براساس این گزارش، با ورود این ۶۰ کامیون، شمار کامیون های حامل سلاح های آمریکایی که در ۴۸ ساعت گذشته وارد خاک سوریه شده است به ۱۳۰ کامیون افزایش یافت.

این سلاح ها به پایگاه های ائتلاف موسوم به ائتلاف بین المللی به سرکردگی آمریکا در جنوب حسکه منتقل شد.

علیرغم اعلام خروج نیروهای متجاوز آمریکایی از سوریه توسط دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا، ارسال سلاح و تجهیزات به پایگاه های این کشور در شرق و شمال شرق سوریه ادامه دارد.

تاکنون بسیاری از شهروندان بیگناه سوری در استان های الرقه، دیرالزور، حسکه و حلب در نتیجه بمباران این ائتلاف متجاوز به خاک و خون کشید شده و بسیاری از زیرساخت های این کشور تخریب شده است.

کد خبر 4531727

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha