۱۴ بهمن ۱۳۹۷، ۱۵:۱۰

رقابت ۱۴۶ بازی در هشتمین جشنواره بازی‌های ویدیویی ایران

رقابت ۱۴۶ بازی در هشتمین جشنواره بازی‌های ویدیویی ایران

۱۴۶ بازی برای رقابت در هشتمین جشنواره بازی‌های ویدیویی ایران ثبت‌نام کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، براساس اعلام دبیرخانه هشتمین جشنواره بازی‌های ویدیویی ایران، پس از دو بار تمدید مهلت ثبت‌نام، در نهایت ۱۴۶ بازی برای رقابت در این جشنواره ثبت‌نام کردند.

از میان ۱۴۶ بازی رسیده، ۱۱۱ بازی شمال بازی‌های جدید منتشر شده در سال جاری می‌شوند که برای بردن جوایز جشنواره در بخش اصلی، به ویژه جایزه صد میلیونی بهترین بازی سال، با هم به رقابت می‌پردازند.

در بخش موردانتظارترین بازی که امسال به جشنواره اضافه شده است نیز ۲۷ بازی شرکت کرده‌اند. در این بخش مردم با تماشای تریلر بازی‌هایی که قرار است در آینده عرضه شوند، جذاب‌ترین و مورد انتظارترین پروژه را انتخاب می‌کنند.

بهترین به‌روزرسانی نیز، دیگر جایزه‌ای است که در این دوره برای نخستین بار به جشنواره افزوده شده است. در این بخش بازی‌هایی که در گذشته منتشر شده و اخیرا یک به روزرسانی بزرگ داشته‌اند امکان رقابت خواهند داشت. ۸ بازی نیز برای حضور در این بخش ثبت‌نام کرده‌اند.

از مجموع این ۱۴۶ بازی، ۱۲۴ بازی روی سیستم عامل اندروید، ۳ بازی روی سیستم عامل iOS و ۱۹ بازی ویژه رایانه‌های شخصی است.

از نظر تعدد نیز حدود نیمی از آثار یعنی ۷۴ اثر از استان تهران ارسال شده است. ژانر تفننی نیز با ۳۳ بازی، بیشترین ارسالی را داشته است.

برای اطلاعات بیشتر درباره هشتمین جشنواره بازی‌های ویدیویی ایران می‌توانید به سایت این رویداد به نشانی irangamefestival.ir مراجعه کنید.

کد خبر 4532459

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha