پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۹ اسفند ۱۳۹۷، ۱۱:۴۹

استاندار آذربایجان شرقی بر ساماندهی توزیع کالاهای اساسی تاکید کرد

استاندار آذربایجان شرقی بر ساماندهی توزیع کالاهای اساسی تاکید کرد

تبریز- استاندار آذربایجان شرقی تاکید کرد: طرح ساماندهی توزیع کالاهای اساسی در استان باید ارایه شود و برای این کار باید برای ایجاد بانک اطلاعاتی کامل اقدام کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا پورمحمدی در جلسه کمیسیون تنظیم بازار استان بر اصلاح ساز و کارهای تامین و توزیع اقلام اساسی تاکید و اضافه کرد: دشمن برنامه‌های وسیعی برای اخلال در اقتصاد کشور دارد و مسئولان باید ضمن تبیین نقشه‌های دشمن برای مردم، با تدابیر مناسب از ایجاد نابسامانی ‌ها جلوگیری کنند.

وی با اشاره به وضعیت تامین و توزیع کالاهای اساسی در آستانه سال جدید، اظهار داشت: به نظر می‌ رسد که نیاز به اصلاح اساسی ساز و کارها در این زمینه داریم که نهادهای دولتی باید در این خصوص تدبیر کنند.

پورمحمدی ادامه داد: نباید تصور کنیم که اگر یک مشکل را حل کردیم، دشمن از فشار و تهدید دست برمی‌دارد و باید برای شرایط پیش‌ رو آمادگی داشته باشیم و مشکلات را پیش‌ بینی کنیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی نیز در این نشست بر ضرورت شفافیت در شبکه توزیع و نظارت بر کالاهای اساسی تاکید کرد و گفت: با وجود مشکلاتی که طی ماه ‌های گذشته در عرصه اقتصادی بر تولید کنندگان و مصرف‌ کنندگان ایجاد شده است، در تامین کالاهای اساسی هیچ مشکلی در استان وجود ندارد.

علی جهانگیری افزود: در زمینه تزریق کالاهای اساسی به بازار در سال جاری نسبت به زمان مشابه پارسال دو تا هشت درصد افزایش اتفاق افتاده است.

وی از تشدید اقدامات نظارتی در ایام پایانی سال خبر داد و اضافه کرد: بحث نظارت باید به‌ صورت جدی‌ تر دنبال شود و این موضوع به‌ صورت شفاف به اطلاع عموم مردم برسد هر چند اداره کل صنعت، معدن و تجارت با محدودیت‌هایی در بحث نیرو و خدمات روبرو است.

کد خبر 4555238

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha