به گزارش خبرنگار مهر، علی محمد احمدی بعدازظهر سه شنبه در نشست کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی، نظارت و مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان افزود: این امر شامل کوچ قانونی عشایر نمیشود و همچنین ورود هر گونه دام زنده و لاشه آن با تأیید سلامت آن توسط دامپزشکی به استان آزاد است.
وی بیان داشت: شرکت پشتیبانی امور دام استان نیز باید چنانچه احساس شد که در استان دام مازاد مصرف داریم اقدام به خریداری کند و آن را برای شرایط لازم و تنظیم بازار در سردخانهها نگهداری کند.
استاندار همچنین با بیان اینکه نظارتها بر ورود و خروج پنهانی کالا از مبادی رسمی و غیررسمی و خودروهای شوتی در استان باید بیشتر شود، گفت: کسانی که اقدام به قاچاق کالا میکنند باید قوانین، مقررات واعمال تعزیرات برای مرتکبین به خوبی اجرایی شود.
احمدی تاکید کرد: مدیران نیز باید به قاچاق کالا به عنوان یک تهدید جدی نگاه کرده و اثرات آن بر اقتصاد، تولید و اشتغال را اطلاع رسانی کنند.
وی اظهار داشت: اعضای کمیسیون نیز باید در سال جدید مباحث اقتصادی، تولید و اشتغال را در کنار داشتن برنامه و پیشنهادات سازنده مد نظر داشته و به شدت برای آن تلاش کنند چرا که کرد اگر پدیده قاچاق مهار نشود، چرخه اقتصاد روند اصلی خود را طی نخواهد کرد.
استاندار افزود: قاچاق کالا علاوه بر آثار سو اقتصادی و اجتماعی تهدیدی جدی نیز برای رونق تولید و اشتغال است که سبب کاهش تولیدات، عدم سرمایه گذاری، افزایش بیکاری و خروج ارز میشود.
نظر شما