۲۱ مهر ۱۳۹۸، ۱۰:۳۳

حجت بداغی:

خواندن کتاب مهمتر از شنیدن درباره آن است

خواندن کتاب مهمتر از شنیدن درباره آن است

حجت بداغی در مراسم رونمایی از دفتر شعر «دیدار تو در خیال هم ساده نبود» گفت: شنیدن درباره‌ کتاب‌ها خوب است، اما خواندن کتاب‌ها مهمتر است

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم رونمایی از دفتر شعر  «دیدار تو در خیال هم ساده نبود» سروده‌ سمیرا هوری که از سوی انتشارات «فصل پنجم» در کتاب‌فروشی فرهنگان تهران برگزار شد.

در این نشست حجت بداغی که مدیریت جلسه را نیز بر عهده داشت، در سخنانی عنوان کرد: ادبیات ما دارد از جایی ضربه می‌خورد که فاصله‌ بین مخاطب و مؤلف زیاد شده است. باید بگویم که شنیدن درباره‌ کتاب‌ها خوب است، اما خواندن کتاب‌ها مهمتر است.

در ادامه مهدی فرجی از شعرای معاصر نیز با تمجید از این دفتر شعر بیان داشت: پیشنهاد می‌کنم مجموعه شعر خانم هوری را بخوانید. ایشان تمام مواردی را که باید رعایت می‌کردند تا به این مرحله برسند، پله‌پله انجام دادند و در هیچ موردی کم نگذاشتند. چه در زمینه‌ مطالعه، چه در زمینه‌ یادگیری و چه در زمینه‌ تلاش. ایشان تمام مراحل را به صورت کانالیزه برنامه‌ریزی کردند و اصلاً عجله به خرج ندادند، مسیر درست را پیش رفتند و امروز ثمره‌ تلاش خود را در قدم اول با چاپ اولین کتابشان گرفتند. قدم‌های بعدی و مهمتر این است که خود را زیر تیغ نقد جامعه‌ ادبیِ جدی قرار بدهند. این مسئله در کشور ما بسیار سخت است چرا که جامعه‌ ادبیِ جدی بسیار دیر چیزی را می‌پذیرد، اما اگر پذیرفت بسیار به آن اعتبار می‌دهد.

همچنین اصغر علی کرمی نیز در این نشست در سخنانی بیان داشت:  سمیرا هوری شاعری‌ است که مرحله‌ی گذار را طی کرده است. شاعری است با ذهنیتی بی‌نهایت پیچیده. توانمند است و دست بازی در دنیای واژگان دارد. زورش به کلمات می‌رسد و این قدرت به او کمک می‌کند که راه ماندگارتری را در دنیای غزل طی کند.

وی افزود: مجموعه‌ غزل دیدار تو در خیال هم ساده نبود از همان جایی شروع می‌شود که شاعر مسیر حرفه‌ای خود را آغاز کرده است. این کتاب شروع کشف دنیای درونی سمیرا هوری و انعکاس آن در غزل است. در اکثر غزل‌های مردّف او، بیت با یک فعل ربطی تمام می‌شود. یعنی جنس اخبار ذهنی او تا حد زیادی ناشی از دنیایی است که آن را درک کرده، یعنی دقیقاً دنیای وابسته به ادبیات. به همین دلیل به قدرت زبان‌دانی این شاعر معتقدم. مجموعه‌ی ایشان، بسیار توانمند است و من در آن رنگ خیال، مفهوم‌پردازی و زیبااندیشی‌هایی را دیدم که مختص خود شاعر است.

کد خبر 4745037

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha