پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۸ آبان ۱۳۹۸، ۱۱:۰۲

شهردار سنندج خبر داد:

پیشرفت ۹۰ درصدی تقاطع توحید/پل توحید آذرماه زیربار ترافیک می رود

پیشرفت ۹۰ درصدی تقاطع توحید/پل توحید آذرماه زیربار ترافیک می رود

سنندج - شهردار سنندج گفت: در حال حاضر پروژه بزرگ تقاطع توحید از پیشرفت ۹۰ درصدی برخوردار بوده و سعی می شود با فعالیت شبانه روزی تا آذرماه زیر بار ترافیک برود.

به گزارش خبرنگار مهر، حشمت الله صیدی صبح امروز در حاشیه بازدید وزیر کشور از پروژه های عمرانی شهر سنندج در محل پروژه پل توحید، اظهار داشت: این پروژه یکی از مهمترین و کلیدی ترین پروژه‌های عمرانی شهر سنندج است که در روان‌سازی ترافیک این شهر بسیار موثر خواهد بود.

وی افزود: تاکنون برای این پروژه ۳۰ میلیارد تومان هزینه شده که شش میلیارد تومان آن از اعتبارات استانی و مابقی از اعتبارات داخلی شهرداری تامین شده است.

شهردار سنندج ادامه داد: با تلاش های شبانه‌روزی نیروهای عمران شهری از مهر ماه تاکنون پیشرفت ۴۳ درصدی این پروژه به ۹۰ درصد افزایش یافته و در صورت مساعد بودن شرایط جوی تا پایان آبان ماه این پروژه تکمیل می شود.

صیدی یادآور شد: این پروژه کلیدی بخش بزرگی از ترافیک ورودی شرقی سنندج را رفع خواهد کرد و دغدغه چندین ساله سنندجی‌ها در حوزه ترافیک در این بخش مرتفع می شود.

وی بیان کرد: با تکمیل این پروژه بلوار کردستان به بلوار ساحلی متصل خواهد شد و رینگ شرقی غربی ترافیکی تکمیل شده و به صورت محسوس شاهد کاهش زمان سفر شهروندان خواهیم بود.

گفتنی است عبدالرضا رحمانی فضلی صبح امروز از طریق فرودگاە سنندج وارد استان کردستان شد تا سفر دو روزه ای داشته باشد که وی پس از ورود به این استان بە همراە استاندار کردستان و جمعی از مدیران استانی از پروژەهای عمران شهری سنندج بازدید کرد و در ادامه سفر شرکت در جلسە شورای توسعە استان یکی از برنامە‌های مهم و کلیدی وزیر کشور در سنندج خواهد بود کە در آن مسائل حائز اهمیتی در مباحث توسعەای مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

همچنین نشست با فعالان اقتصادی استان نیز از دیگر برنامەهایی است کە برای سفر دو روزە رحمانی فضلی تدارک دیدە شدە است و نشست با روحانیون و شرکت در جشن بزرگ میلاد پیامبر بە مناسبت آغاز هفتە وحدت از دیگر برنامەهایی خواهد بود کە با حضور وزیر کشور در سنندج برگزار می‌شود.

کد خبر 4766682

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha