پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۵ آذر ۱۳۹۸، ۱۴:۰۴

فرمانده سپاه استان بوشهر:

اغتشاش‌گران مغلوب بصیرت و هوشیاری ملت ایران شدند

اغتشاش‌گران مغلوب بصیرت و هوشیاری ملت ایران شدند

بوشهر - فرمانده سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر گفت: اغتشاش‌گران مغلوب بصیرت و هوشیاری ملت ایران شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار علی رزمجو ظهر سه‌شنبه در همایش اقتدار بسیجیان بوشهر اظهار داشت: بسیج مایه عزت و اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران شده است و برکات بسیاری برای کشور داشته است.

وی با اشاره به اینکه بسیج میعادگاه قشرهای مختلف مردم به‌ویژه جوانان غیرتمند و دشمن‌شناس است، اضافه کرد: بسیج نقش مهمی در دفاع همه جانبه از دستاوردهای انقلاب اسلامی داشته است.

فرمانده سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر از پیاده‌سازی بیانیه گام دوم انقلاب به عنوان یک برنامه مهم یاد کرد و ادامه داد: آرمان بزرگ بسیج ایجاد تمدن نوین اسلامی و آمادگی برای طلوع خورشید ولایت است.

وی ایثار، فداکاری و شهادت، ولایتمداری و دفاع همه جانبه از دستاوردهای انقلاب را از ویژگی‌های بسیج برشمرد و بیان کرد: بسیج در خدمت صادقانه و جهاد سابقه‌ای درخشان دارد.

سردار رزمجو با اشاره به اینکه بسیج متاثر از فرهنگ عاشورایی است، خاطرنشان کرد: کارآمدی بسیج و ارتباط آن با چهل سالگی به کارآمدی انقلاب اسلامی گره خورده‌ است و با کارآمدی این لشکر مخلص خدا نظام تقویت می‌شود.

وی در ادامه با اشاره به هوشیاری مردم ایران در حوادث اخیر و فتنه‌های دشمنان، تصریح کرد: حضور هوشمندانه ملت ایران پیروزی، عزت‌آفرینی و اقتدار را برای انقلاب و رهبر معظم انقلاب به ارمغان آورد.

فرمانده سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر با اشاره به اینکه اغتشاشگران برای براندازی وارد خیابان‌ها شده بودند، افزود: ملت ایران با هوشیاری و بصیرت خود بار دیگر دشمنان را ناکام گذاشتند.

کد خبر 4781622

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha