۲۸ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۰۱

معاون درمان وزارت بهداشت مطرح کرد؛

کاهش درآمد بیمارستان ها با اپیدمی کرونا/ وضعیت فعالیت مطب ها

کاهش درآمد بیمارستان ها با اپیدمی کرونا/ وضعیت فعالیت مطب ها

معاون درمان وزارت بهداشت، به تشریح وضعیت فعالیت مطب ها بعد از بحران کرونا در کشور پرداخت.

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم جان بابایی، روز پنج شنبه در ویدئو کنفرانس خبری از محل ستاد مقابله با کرونا در وزارت بهداشت، به ارائه گزارشی از وضعیت حوزه درمان کشور پرداخت.

وی با اشاره به تمرکز بیمارستان‌ها در پذیرش و بستری بیماران کرونا، در مورد عادی شدن فعالیت مطب‌ها و مراکز درمانی و ارائه خدمات درمانی غیر کرونایی توضیح داد.

جان بابایی با اشاره به تلاش‌های همکاران آزمایشگاهی در تشخیص کرونا، گفت: تاکنون توانسته‌ایم ۱۱۷ آزمایشگاه را در کشور راه اندازی کنیم.

وی به فعالیت مطب‌ها با ایجاد محدودیت‌های جدید اشاره کرد و افزود: فاصله گذاری در مطب‌ها باید رعایت شود.

جان بابایی تاکید کرد: فقط خدمات دندانپزشکی به صورت اورژانسی ارائه می‌شود و فعلاً مطب‌های دندانپزشکی اجازه فعالیت ندارند.

معاون درمان وزارت بهداشت، گفت: از مردم خواهش می‌کنم، افراد سنین بالا و کسانی که بیماری زمینه‌ای دارند، در منزل بمانند.

جان بابایی به ارائه خدمات پزشکی تله مدیسین به عنوان یکی از اولویت‌های معاونت درمان وزارت بهداشت، بعد از بحران کرونا در کشور اشاره کرد و افزود: یکی از برنامه‌ها و اولویت‌های معاونت درمان وزارت بهداشت، توجه به ارائه خدمات پزشکی تله مدیسین است.

معاون درمان وزارت بهداشت، در ارتباط با هزینه‌های بستری بیماران کرونا در کشور، گفت: متوسط هزینه پرونده‌های بیماران کرونا برای وزارت بهداشت در بخش آی سی یو ۴.۵ میلیون و در بخش بستری ۲.۵ میلیون تومان است.

جان بابایی با عنوان این مطلب که بحران کرونا باعث کاهش درآمدهای بیمارستانی در کشور شده است، افزود: تاکنون بیش از ۱,۵۰۰ میلیارد تومان کاهش درآمد بیمارستانی داشته‌ایم که این وضعیت برای ۶ ماه آینده نیز پیش بینی می‌شود.

کد خبر 4902015

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • سعید IR ۱۱:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۹
      0 0
      الان بهترین زمان است تا پزشکان را مجبور به استفاده از کارت خوان کرد فقط در صورت کامل کردن شرایط کارت خوان هر پزشک اجازه فعالیت دوباره به وی داده شود