پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۳۱ فروردین ۱۳۹۹، ۱۱:۱۹

مدیرکل پزشکی قانونی مازندران:

مسمومیت با قرص برنج در مازندران ۳۶ درصد رشد یافت

مسمومیت با قرص برنج در مازندران ۳۶ درصد رشد یافت

ساری - مدیرکل پزشکی قانونی مازندران گفت: سال قبل ۱۲۱ نفر براثر مسمومیت با قرص برنج جان باختند که رشد ۳۶ درصدی نسبت به سال ۹۷ داشته است.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی عباسی اظهار داشت: در سال گذشته ۱۲۱ نفر بر اثر مسمومیت با قرص برنج در استان جان خود را از دست دادند که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۳۶ افزایش داشت و از مجموع فوت شدگان ۷۶ نفر مرد و مابقی زن بوده است.

وی با بیان اینکه شهرستان‌های ساری و بابل هر کدام با ۲۱ و آمل با ۲۰ فوتی به ترتیب بیشترین و شهرهای رامسر، عباس آباد و فریدونکنار هر کدام با یک مورد کمترین آمار تلفات قرص برنج را به خود اختصاص داده‌اند، افزود: آبان با ۱۴، دی و بهمن هر کدام با ۱۳ مورد بیشترین فوتی و اردیبهشت با ۷ مورد کمترین فوتی در آن گزارش شده است.

مدیرکل پزشکی قانونی استان گفت: بر اساس این گزارش از تعداد فوت شدن براثر مسمومیت با قرص برنج ۷۶ نفر متأهل و مابقی مجرد هستند.

وی ادامه داد: هر چند طی سال‌های گذشته و طبق آمارهای موجود شاهد کاهش تلفات قرص برنج در استان بودیم اما متأسفانه در سال ۹۸ آمار مسمومیت با قرص برنج مجدد روند افزایشی را در پیش گرفته و شاید همین امر اعمال تدابیر ویژه و سختگیرانه تر برای جلوگیری از ورود غیرقانونی قرص برنج به کشور و ممنوعیت فروش آن را دو چندان می‌کند.

کد خبر 4904090

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha