به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان برنامه، محمدباقر نوبخت معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: ما توانستیم حوزه اعتبارات عمرانی آموزش و پرورش عدد اعتبارات را از ۵۰۰ میلیارد تومان به بیش از ۳ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان برسانیم.
وی با نکوداشت یاد و خاطره مرحوم حافظی تصریح کرد که گرچه به لحاظ جسمی آن مرحوم در میان ما حضور ندارد، اما آثار وجودی خدمات ایشان در جایجای کشور قابل مشاهده است.
نوبخت در ادامه سخنان خود، اظهار داشت: با اهتمام مردان بزرگی چون مرحوم حافظی و تلاش مجموعه دولت تاکنون ۱۲۳ هزار کلاس در اختیار وزارت آموزش و پرورش کشور قرار گرفته و این نهضت مدرسهسازی همچنان استمرار خواهد داشت.
وی ادامه داد: اعتبارات فضاهای آموزشی از ۴۰ میلیارد تومان به بیش از ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان رسیده است.
نظر شما