پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۰ تیر ۱۳۹۹، ۲۲:۲۸

قالیباف:

تمرکز برمدرسه، محله، مسجد و منزل، مشکلات تهران را حل می کند

تمرکز برمدرسه، محله، مسجد و منزل، مشکلات تهران را حل می کند

رئیس مجلس با بیان اینکه نمایندگان تهران باید بر اساس مناطق تهران تقسیم و به مشکلات مردم رسیدگی کنند، پیشنهاد کرد تا نمایندگان برای حل مشکلات پایتخت در مدرسه، محله، مسجد و منزل متمرکز شوند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خانه ملت، محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در یادداشتی در صفحه اینستاگرام خود نوشت:

جلسات مجمع نمایندگان استان تهران باید زمانبندی مشخص و ثابتی داشته باشد تا از وظیفه اصلی خودمان که نمایندگی مردم شهر است، باز نمانیم؛ بنده هم خودم را موظف می دانم به صورت مداوم در این جلسات شرکت کنم.

امروز بیش از هر چیز نیازمند ارتباط چهره به چهره و مستقیم با مردم هستیم. ملاقات‌های مردمی بیش از آنکه برای مردم مؤثر باشد، برای ما اثرگذار است و باعث می‌شود به طور مداوم در جریان مشکلات از زبان مردم قرار بگیریم و طبق اولویت‌های مردم عمل کنیم.

نمایندگان استان تهران باید بر اساس مناطق تهران تقسیم و به مشکلات مردم رسیدگی کنند. بهتر است مساجدی را برای حضور نمایندگان در ساعت معین از هفته مشخص کرده و به مردم نیز اطلاع رسانی شود تا برای بیان مشکلات و مطالباتشان به نمایندگان حاضر مراجعه کنند.

اگر در ۴ موضوع مدرسه، محله، مسجد و منزل متمرکز شویم، بسیاری از مشکلات مربوط به شهر تهران حل خواهد شد. علاوه بر جلسات چهره به چهره با مردم، برای بررسی مشکلات استان تهران، مجمع نمایندگان هر ۱۵ روز یکبار پس از نماز مغرب و عشا جلسه خواهد داشت.

کد خبر 4962717

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha