به گزارش خبرنگار مهر، منوچهر توسطی روز چهارشنبه در نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان مرکزی در اراک، اظهار کرد: استان مرکزی حائز کسب رتبه شایستگی در بین استانهای کشور در مقوله صادرات است که دستیابی به این مهم نتیجه حمایت استانداری بوده است.
وی ادامه داد: در حال حاضر بدبینی نسبت به صادرکنندگان ایجاد شده که باید برطرف شود و این مهم جز با روشن شدن مسیر شفاف انتقال ارز برطرف نخواهد شد.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اراک افزود: نوسانات ناشی از نرخ ارز باعث دور شدن تولیدکنندگان از برنامهریزی دراز مدت شده است به طوری که به ناچار مجبورند تولید را متوقف و با تعدیل نیرو مواجه شوند.
توسطی کنترل نرخ ارز توسط دولت را مهم برشمرد و گفت: دولت بایستی در کنترل نرخ ارز تلاش کند و با تثبیت نرخ ارز در مدت ۶ ماه تولیدکنندگان میتوانند برای تولید برنامه ریزی کنند.
نظر شما