پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۹:۱۷

سرکنسول ایران در بصره:

هنوز تصمیمی برای برگزاری راهپیمایی اربعین گرفته نشده است

هنوز تصمیمی برای برگزاری راهپیمایی اربعین گرفته نشده است

خرمشهر– سرکنسول ایران در بصره گفت: هنوز دو کشور عراق و ایران برای برگزاری اربعین تصمیم نهایی نگرفته‌اند و هر دو کشور در این رابطه دچار تردید هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد سیاهپوش ظهر امروز در حاشیه نشست غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان با استاندار ذی قار عراق در خرمشهر در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: آمادگی در کشورها برای برگزاری اربعین در صورت رفع مشکل کرونا و موانع وجود دارد.

سرکنسول ایران در بصره با بیان اینکه تمایل برای برگزاری مانور اربعین وجود دارد، افزود: با توجه به اینکه مانور اربعین پیوند میان دو امت است، به دنبال این هستیم که در صورت رفع مشکل کرونا در قالب کاروان‌های زیارتی زیارت اربعین انجام شود.

وی افزود: تلاش می‌شود هر دو کشور موارد بهداشتی لازم را در مورد بحث کرونا رعایت کنند و در صورت رعایت موارد و برطرف شدن مشکلات، زیارت انجام شود که برای عملی شدن این امر مردم باید موارد را رعایت کنند و وزارت بهداشت نیز توصیه‌های بسیاری در این خصوص دارد.

سیاهپوش در پاسخ به پرسش خبرنگار مهر که «برگزاری مراسم اربعین با توجه به کمبودهای زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی که استاندار ذی قار را وادار به درخواست کمک از استان خوزستان کرده است، چه توجیهی می‌تواند داشته باشد؟» گفت: سعی می‌شود در خصوص تأمین اکسیژن تا حد امکان به استان‌های عراق کمک شود و در صورت نیاز به دیگر تجهیزات پزشکی آمادگی برای کمک وجود دارد.

وی افزود: با این حال اگر باز هم به این نتیجه رسیده شد که زیرساخت‌های پزشکی عراق پاسخگوی اربعین نیست، زیارت اربعین برگزار نخواهد شد.

بنا به گفته سیاهپوش، با توجه به سابقه کمک‌های ایران به کشور عراق، در زمینه مقابله با کرونا نیز در بحث پزشکی و دارویی کمک‌هایی توسط جمهوری اسلامی ایران به عراق شده است.

کد خبر 4980944

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha