۱۹ مرداد ۱۳۹۹، ۱۵:۳۱

فرمانده انتظامی دزفول عنوان کرد:

کاهش ۱۲ درصدی جرائم دزفول نسبت به مدت مشابه پارسال

کاهش ۱۲ درصدی جرائم دزفول نسبت به مدت مشابه پارسال

دزفول- فرمانده انتظامی دزفول گفت: با تلاش‌های صورت گرفته جرائم دزفول در پنج ماه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه پارسال ۱۲درصد کاهش یافته است.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ روح الله گراوندی پیش از ظهر امروز یکشنبه در آئین تجلیل از اصحاب رسانه شهرستان دزفول به مناسبت روز «خبرنگار» که در محل ستاد فرماندهی برگزار شد، اظهار کرد: آمار جرایم شهرستان دزفول در پنج ماه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه پارسال ۱۲ درصد کاهش یافته است که این کاهش نتیجه تلاش‌های شبانه‌روزی و دستگیری‌های هدفمند نیروی انتظامی است.

وی با بیان اینکه کوچک‌ترین جرایم شهرستان همچون سرقت یک لامپ نیز ثبت می‌شود، افزود: در ۱۰ روز اخیر ۲۱ سارق مسلح شناسایی و دستگیر شده‌اند که این امر باعث ایجاد ثبات نسبی در حوزه امنیت شهرستان شده است.

فرمانده انتظامی دزفول با اشاره به بهبود نسبی امنیت شهرستان نسبت به سال گذشته، تصریح کرد: بخش عمده‌ای از این توفیقات مرهون تلاش‌های شبانه‌روزی پلیس آگاهی شهرستان است و بخش دیگر نیز به دلیل انجام گشت‌های نامحسوس به ویژه گشت‌های موتوری نامحسوس است که در راستای شناسایی و مقابله با ناامنی به صورت مستمر در تمام نقاط شهرستان انجام می‌شود.

سرهنگ گراوندی ضمن تقدیر از همکاری‌های مردم در رابطه با گزارش جرایم به مرکز پلیس ۱۱۰، عنوان کرد: بخش عظیمی از موفقیت‌های نیروی انتظامی دزفول مرهون حمایت‌های مستقیم دادستان شهرستان است که همواره همچون یک پشتیبان قوی در کنار سبزپوشان نیروی انتظامی است.

وی در ادامه با بیان اینکه باغ ویلاهای شهرستان، بلوار ساحلی و رودخانه دز به بستر یکسری جرایم تبدیل شده‌اند، گفت: این جرایم زیبنده شهر دارالمؤمنین نیست. لذا نیروی انتظامی دزفول در زمینه مبارزه با این منکرات بیش‌ازپیش و به صورت جدی وارد عمل خواهد شد.

فرمانده انتظامی دزفول همچنین در ادامه خبرنگاران را چشم بینا و گوش شنوای جامعه برشمرد و گفت: زحمات بی‌ادعای خبرنگاران بر هیچ‌کس پوشیده نیست. لذا از همکاری‌های مستمر و اصولی اصحاب رسانه با نیروی انتظامی دزفول تقدیر می‌کنم و همچنین اعلام می‌کنم که ما در نیروی انتظامی آماده پذیرش هرگونه نقد منصفانه از سوی خبرنگاران در راستای بهبود وضعیت و تغییرات مثبت هستیم.

کد خبر 4994265

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • سیدعلی IR ۲۰:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۷
      1 0
      فکر اساسی به سرقت های مسلحانه که اخیرا در بعضی نقاط دزفول مثل فرهنگ شهر شده بکنین.باب شده با اسلحه جلوی موتور سژکلت یا ماشینهای تک سرنسین رو میگیرن و وسیله رو به سرقت می برن.صدرحمت به تگزاس...