پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۲ خرداد ۱۳۸۶، ۱۳:۰۰

/ با ارائه روبات امدادگر Silver /

روبات دانشگاه خواجه نصیر با قویترین روباتهای دنیا رقابت می‌کند

روبات دانشگاه خواجه نصیر با قویترین روباتهای دنیا رقابت می‌کند

تیم چهار نفره دانشجویان دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی با سیستم روباتیک امدادگر Silver در بخش روباتهای امدادگر مسابقات جهانی روبوکاپ شرکت می کند.

آرش کلانتری عضو تیم چهار نفره دانشجویان دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت : مسابقات امسال از عیار بالاتری برخوردار است چون در سال های گذشته حدود 20 تیم از سراسر جهان انتخاب می شدند اما در مسابقات امسال شمار تیم ها به 15 تیم کاهش یافته است.

وی با بیان اینکه این روبات در سالهای گذشته برای کشورمان افتخار آفرینی کرده افزود : ما در مسابقات سال 2005 و 2006 به ترتیب جایزه بهترین طراحی روبات امدادگر و جایزه فنی بهترین واسط اپراتور روبات را از آن خود کردیم و امسال هم با نسخه ارتقاء یافته این روبات در مسابقات آمریکا که در جورجیای این کشور برگزار می شود شرکت می کنیم.

کلانتری اعضای تیم خود موسوم به Resquake را شامل 3 دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مکاترونیک و یک دانشجوی ارشد رشته طراحی کاربردی برشمرد و گفت : برای اعزام که در روزهای نخست تیر ماه است مشکل خاصی نداریم و تنها یکی از اعضای تیم ما برای گرفتن گذرنامه در حال تلاش است.

وی حضور تیم های ایرانی در دوره های گذشته این مسابقات را درخشان عنوان کرده و گفت: در سطح کلی مسابقات تیم های ایرانی نبض کار را در دست داشته و در بخشی همچون شبیه سازی ها معمولا رتبه های اول تا سوم را بین خود تقسیم می کنند.

مسابقات جهانی روبوکاپ سال 2007 از اول تا دهم جولای در جورجیای آمریکا برگزار می شود.

کد خبر 500746

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha