۱۹ شهریور ۱۳۹۹، ۲۲:۰۶

آیت الله اراکی:

پاسخگویی به نیازهای انقلاب از وظایف حوزه های علمیه است

پاسخگویی به نیازهای انقلاب از وظایف حوزه های علمیه است

قم - عضو شورای عالی حوزه های علمیه گفت: یکی از وظایف حوزه های علمیه پاسخگویی به نیازهای انقلاب و نیازهای حکومت اسلامی است.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله محسن اراکی در توصیه‌هایی به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید رسالت امروز حوزه را بسیار مهم و سنگین دانست و افزود: اگر قبل از انقلاب، شعاع حوزه‌های ما محدود به جوامع شیعی بود، امروز محدوده تأثیر و عمل حوزه‌ها سراسر جهان است.

عضو شورای عالی حوزه با تاکید بر وظیفه سنگین ارسال پیام خدای متعال و رسول اعظم (ص) و ائمه هدی افزود: باید امروز پیام اسلام را به این توده‌های زحمت‌کش، رنج‌کشیده و ستم دیده‌ای که این نهضت عظیم را در آمریکا، اروپا و برخی از کشورهای آن سوی دنیا آغاز کرده‌اند رسانده و با آنها ارتباط برقرار کنیم.

وی ادامه داد: باید طلاب جوان با آشنایی کامل با فرهنگ اسلام، معارف و علوم اهل‌بیت (ع) و همچنین با آشنایی با زبان دنیا و زبان کشورهایی که امروز این نهضت بزرگ در آنها اتفاق افتاده، این پیام‌ها را به سراسر جهان برسانند.

آیت الله محسن اراکی، یکی از مسئولیت‌های حوزه‌های علمیه را پاسخگویی به نیازهای انقلاب و نیازهای حکومت اسلامی دانست و افزود: حکومت اسلامی حادثه عظیمی بود که توسط حضرت امام (ره) و مراجع همراه ایشان، حوزه‌های علمیه، روحانیت معظم و مردم عزیز رخ داد.

وی بیان کرد: حوزه‌های علمیه باید طرح‌هایی بر مبنای فقه اسلامی برای حل مشکلات اقتصادی، فرهنگی، مسأله عمران شهری، سبک زندگی به جامعه، دولت و نهادهای تصمیم گیرنده در نظام اسلامی ارائه دهند تا بتوانیم تمدّن اسلامی جدید را مبتنی بر فقه اسلام، معارف اسلام، معارف قرآن و معصومین (ع) به پا کنند.

این استاد حوزه با تاکید بر ضرورت تهیه معارف مورد نیاز برپایی تمّدن اسلامی افزود: باید تلاش کرد تا فقه اسلامی خود را در شکل طرح‌های تمدّن‌ساز به جامعه و نظام اسلامی ارائه کرد، بنابراین وظیفه طلاب این است که در تأثیر علم بکوشند.

وی بیان کرد: کسانی که امروز در آمریکا و برخی جاهای دیگر فریاد می‌زنند و از این تمدّن غربی مبتنی بر الحاد و سکولاریزم به سطوح آمده‌اند امروز در انتظار ارائه یک تمدّن جدید هستند و تلاش حوزویان و پژوهش‌گران حوزوی ما می‌تواند در ارائه تمدّن اسلامی نوین، زمینه‌ای فراهم کند که جهانیان در پی این تمدّن باشند و آن را بپذیرند.

کد خبر 5020214

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • علی IR ۰۰:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۰
      0 0
      حوزه ها میتوانند در زمینه تاریخ اقتصادی ایران، تاریخ صنعت، خدمات، تاریخ بانکداری و... پژوهش تطبیقی کنند با اقتصاد اسلامی و تاریخ اقتصاد اسلامی، نگاه و پژوهش که تاریخ محور شود کلید حل مشکلات پیدا میشود