پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۷ مهر ۱۳۹۹، ۸:۰۹

ستار همدانی در گفتگو با مهر:

انتظار داشتیم وزیر خودش به مجلس می‌آمد/ انتخاب اشتباه دیگر بس است

انتظار داشتیم وزیر خودش به مجلس می‌آمد/ انتخاب اشتباه دیگر بس است

پیشکسوت آبی پوشان گفت: جلسه خوبی با نمایندگان مجلس داشتیم اما انتظار داشتم به جهت اهمیت موضوع به جای معاونین وزیر، خود وزیر در این نشست حضور پیدا می کرد.

ستار همدانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: نشست خوبی در مجلس داشتیم و از آقایان مهدی فروردین و احسان قاضی زاده هاشمی نمایندگان محترم مردم در مجلس شورای اسلامی که برای این دغدغه هواداران استقلال وقت گذاشتند تشکر می‌کنم. موضوعی که به خاطر آن اعضای کانون هواداران استقلال وقت گذاشتند، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار بود و حداقل انتظار ما این بود که آقای وزیر شخصاً در این نشست حضور پیدا می‌کرد.

وی اضافه کرد: برای آقایان تقی زاده و علی نژاد معاونین محترم وزیر ورزش احترام خاصی قائل هستم و می دانم این عزیزان برای این ورزش زحمات زیادی متحمل می‌شوند. اما اهمیت این موضوع ایجاب می‌کرد خود وزیر شخصاً در این نشست حضور پیدا کند. متاسفانه کم کاری که در این سال‌ها در خصوص استقلال دیده بودیم، در این نشست هم مشاهده شد.

پیشکسوت آبی پوشان بیان داشت: در این جلسه و در حضور نمایندگان محترم مجلس خدمت معاونین وزیر عرض کردیم که انتخاب‌ها در طول سال‌های گذشته برای استقلال اشتباه بوده. اشتباه بوده که زود به زود عوض شدند و ثبات و آرامش را از این تیم گرفته‌اند. اگر انتخاب‌ها درست بود که مدیران باید لااقل سه چهار سال می‌ماندند تا بتوانند اهداف شان را پیش ببرند. نه اینکه هر چند ماه یک بار تغییر کنند. متاسفانه این انتخاب‌های اشتباه در چند سال اخیر مرتب تکرار شده‌اند.

همدانی تصریح کرد: مقرر شد این جلسات و پیگیری‌ها به صورت هفتگی باشد و ما این بار از مطالبات خود کوتاه نخواهیم آمد. پاسخ سئوالات ما باید داده شود و ابهاماتی که داریم باید روشن شود. مدیر عامل باشگاه هم باید طی ده - پانزده روز آینده مشخص شده و فردی باید این مسئولیت را بر عهده بگیرد که در قواره این پست باشد و بتواند بار باشگاه را بر دوش بکشد. انتخاب‌های اشتباه دیگر بس است.

مربی و سرپرست پیشین آبی پوشان در خصوص انتخاب محمود فکری به عنوان سرمربی اظهار داشت: این یکی از بهترین انتخاب‌هایی بود که می‌شد انجام داد و من به موفقیت فکری بسیار خوشبین هستم. البته منوط به اینکه یک تیم مدیریت قوی و باتجربه پشت سر او قرار گیرد و حاشیه‌هایی که ما به دنبال جمع کردن آن هستیم جمع شود.

کد خبر 5046974

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • حمید ۰۹:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۷
      0 0
      انتخابها فقط برای استقلال اشتباه بوده؟ توی این چند سال پرسپولیس یه مدیر خوب داشت که به خاطر بازنشستگی برش داشتن اما نمیدونم چرا توی پیکان بازنشسته نیست