به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رسانه های آذربایجان، "الدار صبیر اوغلو" سخنگوی دفتر مطبوعاتی وزارت دفاع آذربایجان اعلام کرد که کشورش آمادگی آن را دارد که مشکل قره باغ را به روش نظامی حل کند، اما در عین حال وی بر این باور است که هنوز امکان حل مسئله مسالمت آمیز این مسئله وجود دارد.
گفتنی است که منطقه ناگورنو-قره باغ سالهاست که مورد اختلاف دو کشور است و طی جنگی که از 1991 تا 1994 بین دو کشور به وقوع پیوست، ارمنستان کنترل آن را به دست گرفت و در نتیجه باکو کنترل خود بر قره باغ و هفت منطقه متعلق به آن را از دست داد.
در حال حاضر بیش از 12 سال است که بین دو کشور آتش بس برقرار است، اما در عین حال آذربایجان همچنان قره باغ را جزیی از خاک خود می داند.
الدار صبیراوغلو ضمن تکذیب گزارش های منتشره در مطبوعات خارجی در رابطه با ضعف ارتش آذربایجان، اعلام کرد که ارتش این کشور از توان کافی برخوردار است تا در صورت لزوم مسئله قره باغ را از طریق نظامی حل کند اگر چه امکان حل مسالمت آمیز آن هنوز هم از بین نرفته است.
صبیراوغلو با اشاره به اینکه ارتش آذربایجان مجهز به سلاحهای امروزی است و از نظر نظم نظامی و روحیه جنگی نیز در سطح بالایی به سر میبرد، اظهار داشت که مطبوعات خارجی اخبار حاکی از ضعف ارتش آذربایجان را با اهداف خاص سیاسی منتشر میکنند.
سخنگوی دفتر مطبوعاتی وزارت دفاع آذربایجان در خصوص اظهارات مربوط به لزوم حل نظامی مسئله قره باغ گفت : "از نظر ما حل مسالمت آمیز آزادی مناطق اشغال شده بهترین راه است".
گفتنی است که امروزه مذاکرات در مورد حل مناقشه قره باغ با میانجیگری بین المللی ادامه دارد.
ایروان بر حل کلی مناقشه قره باغ اصرار دارد و باکو معتقد به حل مرحله به مرحله آن است .
نظر شما