در پی درگذشت فیرحی و عالمی؛

رئیس فرهنگستان علوم دو پیام تسلیت صادر کرد

رئیس فرهنگستان علوم دو پیام تسلیت صادر کرد

رضا داوری اردکانی، رئیس فرهنگستان علوم در پی درگذشت حجت الاسلام داوود فیرحی و روح الله عالمی دو پیام تسلیت صادر کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا داوری اردکانی،  رئیس فرهنگستان علوم در پی درگذشت حجت الاسلام داوود فیرحی و روح الله عالمی دو پیام تسلیت صادر کرد؛

هوالباقی

درگذشت استاد گرانمایه و محقق فرزانه آقای دکتر داود فیرحی ضایعه ای بزرگ برای اهل دانش و دانشگاه و به خصوص دانش سیاسی و تاریخ معاصر ایران است. او که در مدتی قریب به ٢٠ سال، آثار تحقیقی خوب نوشت، در این سال ها به اوج پختگی فکری و علمی رسیده بود و شاگردان و همکاران و خوانندگان آثارش چشم به راه نوشته های تازه اش بودند، اما تیر بی رحم اجل بی هنگام او را نشانه گرفت و فضای دانش را از برکت وجودش محروم کرد. رحمت خدا بر او باد که فضائل علمی و عملی را جمع کرده بود و به همین جهت نام و یادش ماندگار خواهد شد. 

این ضایعه را به خانواده و بازماندگان گرامی اش و به همه دانشگاهیان و اهل فضل و کتاب به خصوص به همکاران عزیزم در فرهنگستان علوم تسلیت عرض می کنم.

رضا داوری اردکانی

هوالباقی

درگذشت دوست و همکار بسیار عزیز و استاد گرانمایه آقای دکتر روح الله عالمی را به خانواده و بازماندگان گرامی اش و به دانشمندان و دانشگاهیان و مخصوصا به همکارانم در گروه آموزشی فلسفه دانشگاه تهران تسلیت می گویم. 

شنیدن خبر درگذشت دکتر عالمی برای من بسیار سخت و دردناک بود و احساس کردم در این عزایی که دارد هر روزی و همه جایی می شود کم کم همه به تسلا نیاز پیدا می کنند و من نیز یکی از آن نیازمندانم. در خانه کهنسالی نشستن و هر روز خبر مرگ عزیزی را شنیدن، زندگی نیست؛ بلا و مصیبت است. ولی چه می توان کرد جز آنکه درخواست کنیم که خداوند دکتر عالمی را رحمت فرماید که او مرد علم و عمل و تحقیق و مدیریت و دقت نظر و پایبندی به اخلاق و وفا و وفاداری و جوانمردی بود. روانش شاد و یادش گرامی باد.

رضا داوری اردکانی

کد خبر 5069930

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha