پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۳۰ آبان ۱۳۹۹، ۱۱:۵۸

الجزیره خبر داد؛

ارتش آذربایجان وارد «آغ دام» شد

ارتش آذربایجان وارد «آغ دام» شد

با گذشت چند روز از آتش بس توافق شده میان باکو و ایروان و خروج تدریجی نظامیان ارمنستان از قره باغ و سایر مناطق اشغالی، ارتش آذربایجان وارد«آغ دام» شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، وزارت دفاع آذربایجان صبح امروز جمعه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: طبق بیانیه سه‌جانبه امضا شده از سوی رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان، رئیس‌جمهور روسیه و نخست‌وزیر ارمنستان، امروز بیستم نوامبر واحدهایی از ارتش جمهوری آذربایجان وارد منطقه «آغ‌دام» شدند.

آغ دام در سال ۱۹۹۳ و در جنگ اول قره باغ به تصرف ارتش ارمنستان درآمده بود. 

درگیری‌هایی که از تاریخ ۶ مهر میان ارمنستان و آذربایجان در قره باغ آغاز شده بود دو هفته قبل با امضای توافقی میان سران این دو کشور در حضور «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه، به پایان رسید.

هر چند در داخل ارمنستان اعتراضاتی به این توافق انجام شده اما آتش بس برقرار شده در قره باغ همچنان پابرجا بوده است.

کد خبر 5075965

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha