پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۲ آذر ۱۳۹۹، ۱۴:۲۵

معاون اقتصادی استانداری اصفهان انتقاد کرد:

افزایش مراجعات حضوری غیرضروری به بانکهای اصفهان

افزایش مراجعات حضوری غیرضروری به بانکهای اصفهان

اصفهان-معاون اقتصادی استانداری اصفهان با انتقاد ازمراجعات حضوری غیرضروری به بانکهای اصفهان گفت: با توجه به شیوع کرونا، اجرای کامل طرح بانکداری الکترونیکی در استان در دستور کار است.

سید حسن قاضی عسگر در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به فعالیت بانک‌های استان اصفهان به عنوان مشاغل ضروری در زمان اعمال محدودیت‌های کرونایی از ابتدای آذرماه تاکنون اظهار داشت: متأسفانه با وجود توصیه به شهروندان در انجام عملیات‌های بانکی به صورت غیرحضوری، عده‌ای با مراجعه غیرضروری در بانک‌ها سلامت خود و دیگران را به خطر می‌اندازند.

وی با انتقاد از مراجعات غیر ضروری و بی مورد حضوری به ویژه در ایام محدودیت‌های کرونایی در اصفهان افزود: در راستای رفاه حال شهروندان، بانک‌ها با یک سوم ظرفیت در این ایام مشغول به خدمت رسانی هستند اما انتظار می‌رود که مردم نیز از مراجعه حضوری غیرضروری به بانک‌ها اجتناب کنند.

معاون اقتصادی استانداری اصفهان با اعلام اینکه بانکداری الکترونیکی در دستور کار بانک‌های استان اصفهان قرار گرفته است، تصریح کرد: با توجه به افزایش هزینه‌های بانکداری و بازنشسته شدن تعداد زیادی از نیروهای بانکی، توسعه بانکداری الکترونیکی در استان اصفهان ضروری است.

وی به نقش مردم در ترغیب توسعه بانکداری الکترونیکی هم اشاره‌ای کرد و گفت: با توجه به تأمین زیرساخت‌های دولت الکترونیک، شهروندان می‌توانند شهر را به سمت هوشمند شدن هدایت کنند که یکی از ارکان آن این نوع از بانکداری رایج در دنیاست.

کد خبر 5084895

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha