۲۹ آذر ۱۳۹۹، ۱۳:۲۱

سخنگوی گمرک:

مرز ریمدان از امروز کد گمرکی دریافت کرد

مرز ریمدان از امروز کد گمرکی دریافت کرد

سخنگوی گمرک گفت: مرز ریمدان از امروز کد گمرکی دریافت کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید روح الله لطیفی، سخنگوی گمرک با اشاره به افتتاح رسمی مرز ریمدان میان ایران و پاکستان که با حضور وزیر راه وشهرسازی کشورمان و وزیر تولیدات دفاعی پاکستان انجام شد، اظهار داشت: صبح امروز با حضور مسئولان رسمی جمهوری اسلامی ایران و پاکستان، مرز ریمدان در شهرستان دشتیاری و در ۱۲۰ کیلومتری بندر مهم چابهار افتتاح شد.

وی افزود: پس از مرز میرجاوه، مرز ریمدان به عنوان مرز رسمی از امروز فعالیت خود را برای تجارت بین ایران و پاکستان، آغاز می‌کند؛ پیش از این مرزهای پیشین، کوهک و جالق به صورت بازارچه فعال بودند.

سخنگوی گمرک تأکید کرد: تجارت کشورمان با پاکستان از اهمیت ویژه ای برخوردار است و در ۸ ماهه نخست امسال بیش از یک میلیون و۷۳۸ هزار تن کالا به ارزش ۷۰۸ میلیون دلار تبادل تجاری صورت گرفته است که سهم صادرات کالا به پاکستان یک میلیون و ۵۳۸ هزار تن به ارزش ۵۹۰ میلیون دلار بوده و سهم واردات از پاکستان نیز ۱۲۰ هزار تن به ارزش ۱۱۸ میلیون دلار بوده است.

لطیفی در خصوص مرز رسمی ریمدان افزود: با تغییر این مرز از بازارچه به مرز رسمی، امکان انجام تمام رویه‌های گمرکی فراهم شده است و با انجام رویه‌های صادرات، واردات، ترانزیت و مسافری از این پس شاهد رونق بیشتر این منطقه از کشورمان خواهیم بود.

توسعه ترانزیت از بندر چابهار با افتتاح مرز ریمدان

لطیفی تصریح کرد: از امروز امکان اختصاص کد گمرکی مستقل برای این مرز فراهم شده است و می‌توان شاهد افزایش ترانزیت کالا در کنار تنها بندر اقیانوسی کشور بود.

وی افزود: انواع سوخت مایع و گاز، مصالح ساختمانی، میوه و صیفی جات، مواد غذایی، لوازم آشپزخانه، لوازم آرایشی و بهداشتی، خشکبار، سنگ، ظروف، لوازم یدکی ماشین آلات و… عمده کالاهای صادراتی کشورمان به پاکستان است.

مدیریت مرزها در اختیار وزارت راه

خاطرنشان می‌شود اواخر مهر ماه امسال، جواد هدایتی مدیرکل ترانزیت سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در گفت وگو با خبرنگار مهر، از انتقال مدیریت پایانه‌های مرزی پس از ۴ سال از گمرک ایران به وزارت راه (سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای) خبر داده بود.

پس از مرز رسمی میرجاوه، مرز ریمدان، دومین مرز رسمی ایران و پاکستان برای تبادلات کالا و جابه جایی مسافر است. اتصال مرز ریمدان به بندر کراچی مهم و اقتصادی پاکستان، زمینه را برای اتصال کشور چین و کشورهای جنوب شرق آسیا به شرق اروپا هم فراهم خواهد کرد.

کد خبر 5099304

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha