خسرو عمرانی در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در راستای توسعه بخش کشاورزی و تأمین نیازهای کشاورزان استان بوشهر تلاشهای خوبی صورت گرفته و طرحهای مهمی را در دست اجرا داریم.
وی اضافه کرد: طرح تحول نخلستان به عنوان بزرگترین طرح اقتصاد مقاومتی استان بوشهر با اعتبار ۷۹۰ میلیارد ریال در سطح دو هزار و ۴۰۰ هکتار از نخیلات سعدآباد اجرا شده است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر افزود: این طرح در دهه مبارک فجر با حضور وزیر جهاد کشاورزی به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی ادامه داد: سهم بخش کشاورزی در توسعه، پیشرفت، تولید، اشتغالزایی، درآمدزایی و … بسیار بالا است و انتظار این است که نگاه ویژهای به این بخش صورت گیرد و اعتبارات بیشتری برای آن اختصاص یافت.
خسارت ۵۰۶ میلیاردی سیل به بخش کشاورزی
عمرانی با اشاره به اینکه ارزیابیهای لازم در مورد خسارتهای وارد شده از سیل ۱۶ آذرماه امسال انجام شده است، بیان کرد: راستیآزمایی و پایش در مورد این خسارتها صورت گرفته است.
وی با اشاره به اینکه سیل دو هزار میلیارد ریال به بخش کشاورزی پنج استان خسارت وارد کرده است، ادامه داد: سهم استان بوشهر از این خسارتها ۵۰۶ میلیارد ریال بوده است که ۴۳۰ میلیارد ریال سهم دشتستان است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر افزود: ۱۸۳ میلیارد ریال به بخش زراعت، ۳۰ میلیارد ریال به بخش باغی، ۲۱۰ میلیارد ریال به تأسیسات و ۲۵ میلیارد ریال به دام و طیور خسارت وارد شده است.
نظر شما