پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۱:۴۱

از روز گذشته تاکنون؛

۱۳۸هزار خودرو ازاصفهان خارج شد/افزایش۹۱درصدی تردد درمحورهای استان

۱۳۸هزار خودرو ازاصفهان خارج شد/افزایش۹۱درصدی تردد درمحورهای استان

اصفهان – مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اصفهان از خروج ۱۳۸ هزار و ۹۳۶ خودرو از شهرهای استان اصفهان طی یک روز گذشته خبر داد.

مهدی خضری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه از ۲۵ اسفند ماه و با آغاز طرح نوروزی ۱۴۰۰ تاکنون ۱۴ میلیون و ۹۱۵ هزار و ۸۳۷ تردد در محورهای استان اصفهان ثبت شده است، اظهار داشت: این آمار نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش ۹۱ درصدی داشته است.

وی با بیان اینکه از این میزان تردد یک میلیون و ۶۲ هزار و ۲۵۱ خودرو به شهرهای استان اصفهان وارد شده است، ابراز داشت: این آمار در مدت مشابه سال گذشته ۵۵۵ هزار و ۲۸ خودرو بوده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اصفهان ادامه داد: تعداد خودروهای ورودی به استان نیز در سال جاری نسبت به سال گذشته ۹۱ درصد افزایش داشته است.

وی با بیان اینکه از ابتدای طرح نوروزی سال جاری تاکنون یک میلیون و ۱۲۷ هزار و ۴۶۸ خودرو از شهرهای استان اصفهان خارج شده است، افزود: این آمار در سال گذشته ۵۵۰ هزار و ۳۲۵ مورد بوده است.

خروج خودروها از شهرهای اصفهان ۱۰۵ درصد افزایش یافت

خضری گفت: میزان خروج خودرو از شهرهای استان اصفهان در طرح نوروزی امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۰۵ درصد بوده است.

وی با اشاره به آمار تردد ۲۴ ساعت گذشته در استان اصفهان نیز ابراز داشت: در این بازه زمانی ۹۰۴ هزار و ۱۹۶ خودرو در محورهای استان تردد داشته است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اصفهان با بیان اینکه از این تعداد ۲۲ هزار و ۶۵۴ خودرو به شهرهای استان وارد شده است، افزود: ۱۳۸ هزار و ۹۳۶ خودرو نیز از استان خارج شده است.

وی اضافه کرد: تعداد تردد در محورهای استان اصفهان طی ۲۴ ساعت اخیر نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۰۰ درصد افزایش داشته است.

کد خبر 5178520

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha