۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۲۳

در سفر بلینکن به فلسطین اشغالی؛

رئیس رژیم صهیونیستی به کاخ سفید دعوت شد

رئیس رژیم صهیونیستی به کاخ سفید دعوت شد

وزیر خارجه آمریکا از رئیس رژیم صهیونیستی برای سفر به آمریکا و دیدار با بایدن دعوت کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از جروزالیم پست، «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا، در دومین روز از سفر خود به فلسطین اشغالی، با «روون ریولین» رئیس رژیم صهیونیستی دیدار کرد.

وی در این دیدار، به نیابت از جو بایدن رئیس جمهور آمریکا، از ریولین دعوت کرد تا پیش از اتمام دوره ریاست خود، با سفر به آمریکا، میهمان کاخ سفید باشد.

گفته می شود که شدت گرفتن احساسات ضدصهیونیستی در سطح جهانی که از تبعات تجاوز ۱۲ روزه به نوار غزه است؛ از محورهای دیدار بلینکن و ریولین بوده است.

این در حالی است که بامداد امروز چهارشنبه، دومینیک راب وزیر خارجه انگیس هم وارد سرزمین های اشغالی شد.

وی قرار است با «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در قدس اشغالی و «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در رام‌الله دیدار کند.

آتش بس در غزه از روز جمعه گذشته آغاز شد حال آنکه طی ۱۲ روز حملات جنگنده های رژیم صهیونیستی، بیش از ۲۵۰ فلسطینی به شهادت رسیدند. همچنین، طبق اعلام وزارت بهداشت فلسطین در حملات مذکور، حدود ۲ هزار نفر به شدت مجروح شدند.

کد خبر 5221164

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha