پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۴ مرداد ۱۳۸۶، ۱۲:۲۰

دبیر فدراسیون تکواندو :

یک مربی نمی تواند برای باشگاه پاس تصمیم گیری کند

یک مربی نمی تواند برای باشگاه پاس تصمیم گیری کند

فدراسیون تکواندو اعتراض باشگاه پاس را قبول ندارند و مسئولان آن معتقدند مربی این باشگاه نمی تواند در مورد کناره گیری از لیگ به تنهایی تصمیم گیری کند.

به گزارش خبرنگار مهر، باشگاه پاس نسبت به حضور غیر قانونی چند بازیکن رده سنی نونهالان خود در تیم فراکنترل پویا اعتراض داشته و مربی این تیم اعلام کرده است درصورت عدم برخورد قانونی با این اعتراض تیم های خود را از لیگ خارج خواهند کرد.

سید حسین عباسی دبیرفدراسیون تکواندو دراین رابطه به خبرنگار مهر گفت: در جریان این موضوع نیستم ولی این موضوع که یک مربی نمی تواند برای یک باشگاه تصمیم گیری کند طبیعی است. باشگاه پاس یک باشگاه استخواندار است که دارای یک هیئت مدیره و مدیرعامل است و یک مربی که با این باشگاه قرارداد دارد نمی تواند برای این تیم تصمیم گیری نماید.

وی درپایان گفت: اساس فدراسیون آئین نامه است و تاکید داریم در اجرای صحیح آن و با نگرشی مثبت مشکلات را حل خواهیم کرد و در این مقوله کناره گیری باشگاه پاس را تائید نمی کنم.

سرپرست سازمان لیگ نیز منکر اعتراض پاس شده و می گوید: ما مشکلی با پاس نداریم . این باشگاه برای حضور در لیگ نونهالان آمادگی خود را دیر اعلام کرد و طبق قانون منحل اعلام شد و بازیکنان آن می توانستند بدون مشکل به تیم های دیگر بروند.

محمد کرمی ادامه داد: بعد از آنکه پاس درخواست حضور در لیگ را نمود این قانون را مکتوب به آنها اعلام کرده و گفتیم که نمی توانند از بازیکنان پیشین خود که به تیم های دیگر رفته اند استفاده کنند و آنها نیز با علم به این قانون قبول کردند که در لیگ حضور یابند.

اما سرمربی پاس نظراتی برخلاف سخنان مسئولان سازمان لیگ و فدراسیون تکواندو دارد. مرتضی کریمی به خبرنگارمهر گفت: طبق آئین نامه لیگ تیمی که منحل اعلام شده بازیکنان آن آزاد اعلام می شوند ولی باشگاه پاس درهیچ زمانی اعلام انحلال نکرده است . بنابراین بازیکنان ما نباید به تیمی دیگر بروند.

کریمی ادامه داد: ازسوی دیگر ما قصد نداشتیم در لیگ نونهالان شرکت کنیم و تنها به دستور رئیس فدراسیون و برای کمک به تکواندو این کار را انجام دادیم . ضمن اینکه در لیگ نوجوانان تیم آذربایجان شرقی و درلیگ بزرگسالان هم اصفهان بعد ازموعود وارد لیگ شدند.

وی ادامه داد: من نمی دانم چرا دبیرفدراسیون می گوید از این جریان اطلاع ندارد من روز جمعه با ایشان در این مورد صحبت کردم و اعلام کردم که اگر توجه به قول و قرار نداشته باشند اعتراض خود را به سازمان تربیت بدنی انعکاس خواهیم داد. چون جوابی برای گفتن ندارند اینگونه سخن می گویند. خود آقایان قول دادند که در پایان مرحله گروهی بازیکنان ما را برمی گردانند ولی اکنون منکرهمه چیز می شوند.

کریمی درپایان پیرامون تصمیم گیری برای باشگاه پاس گفت: من چنین قصدی را ندارم و به خود اجازه چنین کار را هم نمی دهم ولی به عنوان مربی جریان را به پاشگاه توضیح داده  و باشگاه هم اعلام کرد که هر تصمیمی که صلاح است گرفته شود و مطمن باشید بدون هماهنگی باشگاه کاری صورت نخواهد گرفت. مواردی از این دست در آئین نامه لیگ تکواندو به طور دقیق مد نظر قرار گرفته است و می توان با رجوع به این مشکلات را حل کرد.

کد خبر 529106

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha