به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد میرپور شامگاه سهشنبه در شورای پروژه مهر اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان در خصوص جذب معلمان از گروههای چهارگانه اظهار داشت: بر اساس قانون مصوبه مجلس شورای اسلامی برای تعیین تکلیف معلمان جذب از چهار گروه اتفاق افتاد و تمام معلمین و متقاضیان تعیین تکلیف شدند.
وی افزود: آموزش و پرورش برای جذب معلمان تمامی اقدامات لازم را انجام داد و در مواردی که نیاز بوده است اشخاص را به دانشگاه فرهنگیان معرفی کرده است، ما در راستای جذب نیروی انسانی برای کمبود نیرو از پتانسیل نیروهای متخصص غیر شاغل و بازنشسته، ورودی فرهنگیان، سهمیه استخدامی که توسط سازمان امور استخدامی مشخص میشود، سهمیه سرباز مدارس، تدریس عوامل اجرایی مدارس، کاهش عوامل اجرایی مدارس و استفاده از طرح برون سپاری دانش آموزان کار و دانش استفاده کردیم.
معاون پژوهش برنامه ریزی و توسعه منابع اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان ادامه داد: دو ورودی برای وزارت آموزش و پرورش وجود دارد، یکی از طریق دانشگاه فرهنگیان و دیگری از طریق استخدام و ماده ۲۸ که بر اساس آن و مجوزی که سازمان امور استخدامی میدهد توسط سازمان سنجش نیروها آزمون میدهند که اگر قبول شدند برای مصاحبه به دانشگاه فرهنگیان میروند و این نیروها در مجموعه آموزش و پرورش بعد از انجام پودمانها راه پیدا میکنند.
۲۰۷۷ باب کلاس نوسازی شدند
وی در خصوص مدارس فرسوده اصفهان گفت: با توجه به فرایندی که در مجموعه استان اصفهان در حوزه نوسازی مدارس انجام میشود برای شروع سال تحصیلی تعداد ۶۵ پروژه با ۲۸۱ باب کلاس با زیربنای ۵۰ هزار و ۵۹۱ متر مربع با تجهیزات کامل تحویل اداره آموزش و پرورش شده است.
میرپور اضافه کرد: در مرحله دوم ۵۵ پروژه با با ۲۸۸ باب کلاس با زیربنای ۴۸ هزار و ۹۴۰ متر مربع در دستور کار اداره کل نوسازی مدارس قرار گرفته است که در شروع در برنامه این اداره است، از شروع طرح تخریب و بازسازی در مجموعه وزارت آموزش و پرورش بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی تا کنون دو هزار و ۷۷ باب کلاس از جهت اعتبارات مربوطه به آموزش و پرورش تحویل شده است.
وی ادامه داد: با توجه به آئین نامههای نوسازی مدارس اگر بخواهیم نگاهی به مدارس نیازمند به بازسازی نگاه کنیم، ۲۷ درصد مدارس نیاز به بازسازی دارند که با همکاری خیرین و اعتبارات دولتی ملی و استانی عملیات بازسازی در حال انجام است و با مدارس ایمن در سطح استان روبهرو باشیم.
آمادگی برگزاری کارگاههای هنرستانها به صورت حضوری
همچنین پیمان شاهپوری، رئیس اداره فنی حرفهای و کار و دانش اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان در این جلسه اظهار داشت: ماهیتهای آموزشهای فنی و حرفهای حضور در کارگاه است و این اتفاق در بسیاری از رشتههای در فضای مجازی ممکن است و با وجود حضوری بودن برخی کارگاهها برخی رشتهها در فضای مجازی ادامه داده شده است.
وی افزود: برای بازگشایی مدارس دو پارامتر در پروتکل صفر شش وجود دارد که به بخش تراکم و فضای بزرگ برای دانش آموز باشد، اشاره دارد که برای تعداد ۱۵ نفر که در یک کارگاه ۷۵ تا ۹۰ متر باشد فضای خوبی تلقی میشود و آمادگی برای برگزاری کارگاههای هنرستانها وجود دارد
رئیس اداره فنی حرفهای و کار و دانش اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان ادامه داد: در شرایط مختلف کارگاههای هنرستانها به صورت حضوری برگزار شده است و اول مهر کارگاههای هنرستانها برای سال تحصیلی جدید نیز باز میشود.
نظر شما