۱۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۱:۰۳

در گفتگو با مهر مطرح شد؛

ورود سامانه بارشی به چهارمحال وبختیاری

ورود سامانه بارشی به چهارمحال وبختیاری

شهرکرد- مدیر کل هواشناسی چهارمحال و بختیاری با اشاره به ورود سامانه بارشی به استان، گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته دمای هوا در شهرکرد به منفی ۲۵ درجه رسید.

مهران چراغ‌پور در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: برای روز پنجشنبه جوی نسبتاً پایدار و آسمانی صاف تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش باد پیش بینی می‌شود.

وی با بیان اینکه توده هوای سرد فردا نیز در چهارمحال و بختیاری مستقر خواهد بود، عنوان کرد: از بعد از ظهر روز جمعه تا اواسط روز شنبه با نفوذ یک سامانه بارشی در سطح استان خصوصاً برای نیمه غربی، بارش برف و باران، وزش باد به نسبت شدید و در گردنه‌ها و مناطق سردسیر کولاک برف پیش بینی می‌شود.

مدیر کل هواشناسی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: در شبانه روز گذشته کمینه دما در شهرهای «شهرکرد» منفی ۲۵، «سورشجان» منفی ۲۲.۴، «کوهرنگ» منفی ۱۹.۳، «بن» منفی ۱۷.۸، «بلداجی» منفی ۱۹.۴، «بروجن» منفی ۱۴.۸، «فرخشهر» منفی ۱۹.۵، «شلمزار» منفی ۱۷.۴، «فارسان» منفی ۱۶، «سامان» منفی ۱۲ و «اردل» منفی ۸.۸ بوده است.

چراغ پور افزود: گرم‌ترین نقطه استان در ۲۴ ساعت گذشته «لردگان» با بیشینه دمای ۹.۴ بوده است.

وی با اشاره به صدور هشدار زرد هواشناسی برای استان، تصریح کرد: با فعالیت سامانه بارشی در استان طی روزهای اخیر احتمال لغزندگی سطح جاده‌ها و اختلال در تردد، کولاک برف، مه و کاهش دید، احتمال ریزش کوه، رانش زمین و سقوط بهمن در استان وجود دارد.

مدیر کل هواشناسی چهارمحال و بختیاری گفت: لغو سفرهای غیر ضروری، احتیاط در تردد جاده‌ای و به همراه داشتن تجهیزات زمستانی از جمله زنجیر چرخ خصوصاً در محورهای کوهستانی، عدم صعود به ارتفاعات و توقف فعالیت‌های کوهنوردی از جمله توصیه‌های هواشناسی به مردم استان طی چند روز آینده است.

کد خبر 5415833

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha