پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۴ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۰۴

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان:

انهدام باند قاچاق مواد مخدر در جنوب شرق/ ۴ قاچاقچی دستگیر شدند

 انهدام باند قاچاق مواد مخدر در جنوب شرق/ ۴ قاچاقچی دستگیر شدند

زاهدان - فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان گفت: با اشرافیت پلیس بر تحرکات قاچاقچیان مسلح مواد مخدر یک تن مواد افیونی در عملیات مشترک و همزمان تکاوران انتظامی شمال و جنوب استان کشف شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار احمد طاهری اظهار داشت: مأموران پلیس مبارزه با موادمخدر سیستان و بلوچستان در ادامه طرح‌های شناسایی و مقابله با اعضای باندهای سازمان یافته قاچاق مواد مخدر و همچنین رصد تحرکات آنان، از فعالیت ۲ تیم از اعضای یک باند قاچاق مواد مخدر در شمال و جنوب استان باخبر شدند.

وی افزود: روز گذشته تکاوران انتظامی شهرستان‌های جنوبی استان در قالب ۲ تیم عملیاتی طی یک درگیری سنگین و مسلحانه با قاچاقچیان مسلح در محورهای فرعی و ارتفاعات شهرستان‌های ایرانشهر و سراوان موفق شدند پس از ساعتی درگیری ۲ دستگاه خودروی پژو پارس سوداگران حامل مواد مخدر را متوقف کنند.

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: در این عملیات با عکس العمل سریع مأموران انتظامی ضمن دستگیری ۲ سوداگر مرگ، مقدار ۶۴۵ کیلو و ۹۶۰ گرم تریاک به همراه یک قبضه سلاح کلاش و مقادیری مهمات جنگی کشف شد.

وی به برخورد سرسختانه و قاطعانه پلیس با دیگر تیم از اعضای این باند قاچاق در محورهای شمالی استان توسط مأموران انتظامی شهرستان‌های زاهدان، نیمروز و هیرمند اشاره کرد و ادامه داد: در این عملیات هوشمندانه ۲ خودروی پژو قاچاقچیان در حلقه محاصره پلیس قرار می‌گیرد و ضمن دستگیری ۲ قاچاقچی، مقدار ۳۸۵ کیلو و ۱۵۰ گرم تریاک و ۲ کیلو و۱۵۰ گرم شیشه کشف شد.

سردار طاهری با بیان این‌که انهدام این باند منجر به کشف یک تن و ۳۳ کیلو و ۶۱ گرم مواد افیونی شد، تصریح کرد: با توجه به حضور و اشرافیت پلیس در جای جای نقاط استان پهناور سیستان و بلوچستان و هوشمندی، هوشیاری و تجارب پلیس در شناسایی باندهای قاچاق، سوداگران مرگ به هیچ عنوان در امان نخواهند بود.

کد خبر 5431753

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha