۲۸ مهر ۱۴۰۱، ۱۳:۴۴

وزیر جهاد کشاورزی:

تعهدات ارزی برای صادرات مرکبات و نارنگی ۵۰ درصد کاهش یافت

تعهدات ارزی برای صادرات مرکبات و نارنگی ۵۰ درصد کاهش یافت

بابل- وزیر جهاد کشاورزی از معافیت ۵۰ درصدی تعرفه صادرات مرکبات و محصولات کشاورزی خبر داد و گفت: تعهدات ارزی برای مرکبات و نارنگی به ۵۰ درصد کاهش یافته است.

به گزارش خبرنگار مهر، سید جواد ساداتی نژاد ظهر پنجشنبه در حاشیه بازدید از مجموعه کشاورزی در بابل با اشاره به معافیت ۵۰ درصدی تعرفه تعهدات ارزی برای صادرات مرکبات ویژه صادر کنندگان اظهار داشت: وزارت جهاد کشاورزی برای حمایت از صادرات مرکبات در شرایط فعلی ۵۰ درصد تعهد ارزی را در ستاد تنظیم بازار کاهش داده است تا صادرکنندگان این حوزه با انگیزه بیشتری در این حوزه گام بردارند.

ساداتی نژاد بیان داشت: مقرر شده است همچنین با خرید تضمینی در شرکت‌های توسعه تعاون روستایی بازار مرکبات رونق یابد تا باغدران بتوانند از بحران موجود عبور کنند.

وی با اشاره به اینکه مگس میوه مدیترانه ای ازجمله آفات مخرب جهانی است افزود: این آفت نسبت به سایر گونه‌های مگس میوه دارای دامنه میزبانی وسیع‌تری است و می‌تواند بیشترین خسارت را به بار بیاورد که امید داریم باغداران با ایجاد ساز وکارهای درست ومشاوره به موقع از جهاد کشاورزی بتوانند با این آفت مخرب مبارزه کرده تا بتوانند فروش داخلی وصادرات خوبی داشته باشند.

کد خبر 5613276

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha