به گزارش خبرنگار مهر، عبدالله دارایی صبح پنجشنبه در دیدار با اعضای انجمن صنفی مراکز کاریابی و مشاوره شغلی استان البرز با تاکید بر حضور و مشارکت فعالان این مراکز کاریابی هدایت اشتغال و ارتباط با مراکز تولیدی و صنعتی اظهار کرد: مشاهده میکنیم شرکتهای تولیدی و مراکز صنعتی با کمبود نیروی انسانی مواجه هستند و از سوی نیروهای متقاضی کار در نقاط مختلف استان نیز به دنبال کار و شغل مناسب خود هستند.
وی بیان کرد: مراکز مشاوره شغلی و کاریابیها به عنوان حلقههای اتصالدهنده کارجویان و متقاضیان نیروی کار در مراکز صنعتی و تولیدی هستند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان البرز با گلایه از فعال نبودن برخی مراکز مشاوره شغلی و کاریابیها در استان گفت: باید مدیران کاریابیها و مراکز مشاوره شغلی به سمت کارجویان بروند و با حضور در کانونهای جمعیت ارتباط مؤثر با مراکز تولیدی و صنعتی این حلقه مفقوده اشتغال را پوشش دهند.
وی خاطرنشان کرد: ما حمایتهای خود را از مراکز مشاوره شغلی و کاریابیها ادامه خواهیم داد ولی انتظار ما این است کاریابیها فعالانهتر و مسئولانهتر مأموریتهای ذاتی خود را دنبال کنند تا در استان البرز سه و نیم میلیون نفری که با کمبود نیروی انسانی کار مواجه نباشیم.
در این دیدار رئیس انجمن صنفی کاریابیهای استان نیز دغدغههای مربوط به عدم تمایل نسل جدید به کارهای فیزیکی و همچنین مشکلات مسکن کارگری و ترابری نیروی انسانی کار و عدم توزیع مناسب کانونهای تولید و صنعت در سراسر استان البرز و همچنین مسائل حمایتهای تسهیلاتی و مالی از مراکز کاریابی پرداخت.
نظر شما