پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۴ مهر ۱۳۸۶، ۱۲:۱۹

اعزام یک روحانی داوطلب به روستای افتخار آباد خاش

زاهدان - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان تبلیغات اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: برای خنثی‌ سازی اهداف عوامل کوردل استکبار و آمریکا، این سازمان با اعزام سریع یک روحانی داوطلب به روستای افتخار آباد خاش از خالی ماندن سنگر روحانیت شیعه در این منطقه جلوگیری کرد.

حجت ‌الاسلام صفر قربان ‌پور در گفتگو با خبرنگار مهر در زاهدان اظهار داشت: هدف استکبار جهانی از طرح‌ ریزی این گونه حوادث تروریستی در مکان های مذهبی و آیین‌های دینی کمرنگ کردن حضور مردم در آیین ‌های دشمن‌ شکن است.

وی افزود: اشغال عراق و بمب ‌گذاری در مکان های مقدس و تخریب حرم های امامان معصوم شیعه (ع) گویای این ادعاست.

قربان پور با اشاره به این که توطئه های آمریکا در منطقه تازگی ندارد خاطرنشان کرد: عوامل مزدور استکبار با انجام این گونه حرکت ها قصد تخریب وحدت بین مردم شیعه و سنی استان را دارند و با این اقدامات جنایتکارانه دشمنی خود را با اسلام و مسلمانان نشان دادند.

وی از هوشیاری مردم در برخورد با این گونه حوادث خبر داد و یادآور شد: مردم باید با هوشیاری و آرامش فکری همراه با شور و احساس مذهبی مانع از خالی و خاموش شدن چراغ های مساجد و مکان های دینی و مذهبی شوند.

قربان پور بیان داشت: از نظر مولوی های اهل سنت حادثه تروریستی شب ‪ ۲۱ماه مبارک رمضان و شب قدر در شهرستان خاش بیانگر شهادت قرآن بود.

اشرار مسلح مزدور استکبار جهانی، شامگاه سه ‌شنبه گذشته در آیین شب قدر در صحن مسجد امام حسن مجتبی (ع) روستای افتخار آباد شهرستان خاش، حجت‌ الاسلام "مهدی توکلی" امام جماعت این مسجد را به شهادت رساندند.

کد خبر 563633

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha