پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۹ فروردین ۱۴۰۲، ۱۳:۱۵

صحرایی مطرح کرد؛

ریشه کنی مطلق بی‌سوادی ممکن نیست/پرداخت مشوق برای سواد آموزی

ریشه کنی مطلق بی‌سوادی ممکن نیست/پرداخت مشوق برای سواد آموزی

سرپرست وزارت آموزش و پرورش با اشاره به پرداخت مشوق برای سواد آموزی گفت: ریشه کنی مطلق بی‌سوادی ممکن نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، جلسه تبیین فرایند پرداخت مشوق‌های نهضت سواد آموزی با حضور رضامراد صحرایی سرپرست وزارت آموزش و پرورش ظهر امروز در ساختمان مرکزی این وزارت خانه برگزار شد.

صحرایی در این نشست با ابراز خرسندی از پرداخت مشوق اکثریت افرادی که با کوشش توانستند باسواد شوند گفت: کاری که نه سال متوقف مانده بود انجام شد و امیدوارم سال‌های آینده هم با همین روند واریز مشوق برای سوادآموزی جمعیت بی‌سواد کشور در سنین ده تا ۴۹ سال انجام شود.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش افزود: نهضت سوادآموزی یادگار امام خمینی است و امیدوارم این خبر خوب موجب رضایت و حداقل کمک دولت به جمعیتی شود که به امر سواد آموزی اهتمام داشتند.

صحرایی با بیان اینکه ۹۲ هزار نفر مشمول پرداخت مشوق هستند؛ گفت: شماره حساب برخی از این افراد مشمول با سواد شده مسدود بود که لازم است شماره حساب جدیدی برای پرداخت مشوق اعلام کنند.

وی بیان داشت: حدود دو میلیون و ۸۰۰ هزار ریال مشوق برای کسانی در نظر گرفته شده است که در سال ۱۴۰۰ با سواد شدند.

وی با بیان اینکه ریشه کنی مطلق بیسوادی ممکن نیست؛ گفت: هر سال ممکن است تعدادی از افراد از سواد آموزی سرباز زنند یا شرایط در مرزها و نرخ مهاجرت‌ها به گونه‌ای باشد که عدد بی‌سوادان جامعه مجدداً افزوده شود.

کد خبر 5758178

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha