۳ تیر ۱۴۰۲، ۱۱:۱۳

معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش:

۸۰ درصد از مردم ایران ورزش نمی‌کنند/چاقی ۳ تا ۵ میلیون دانش آموز

۸۰ درصد از مردم ایران ورزش نمی‌کنند/چاقی ۳ تا ۵ میلیون دانش آموز

معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش با اشاره به اینکه ۸ هزار خانه ورزش در کشور تجهیز شده است، گفت: ۸۰ درصد از مردم ایران ورزش نمی‌کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، سینا کلهر معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش در نشست علمی تخصصی پیشگیری از اعتیاد مواد مخدر که صبح امروز برگزار شد گفت: ما باید نسبت به مبارزه با مواد مخدر و پیشگیری از این مواد بسیار توجه جدی داشته باشیم چرا که این موارد می‌توانند مشکلات جدی و چالش‌های بسیاری را برای ما به دنبال داشته باشند.

وی افزود: برنامه‌های مهمی با همکاری ستاد پیگیری کردیم از جمله این موارد برنامه سفیران ورزش بود که با چهره‌های ورزشی در حوزه پیشگیری از اعتیاد مشارکت شد.

کلهر با اشاره به عوامل پیشگیری از اعتیاد را ورزش‌های همگانی خاطر نشان کرد: براساس آخرین آمارها تنها ۲۰ درصد از مردم ایران ورزش می‌کنند، این بدین معناست که یک فرد ایرانی در هفته دو روز و به میزان نیم‌ساعت ورزش می‌کند که این مقدار کافی نیست.

وی اظهارداشت: این میزان از ورزش در میان کودکان، نوجوانان و بزرگسالان تا ۱۵ درصد کاهش می‌یابد که عمده اینها نیز ورزش را پیاده‌روی می‌دانند.

کلهر گفت: اغلب کسانی که به سراغ مواد مخدر می‌روند افرادی تنبل با ذهن‌هایی تنبل هستند که به دنبال لذت خاص و آنی هستند و به همین دلیل است که آنها مصرف موادمخدر را بر سایر لذت‌ها ترجیح می‌دهند.

معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش با اشاره به آمار ورزش مردم در کشورهای خارجی گفت: میزان ورزش کردن مردم در کشورهای خارجی بین ۵۵ تا ۶۰ درصد است اما این رقم در ایران همان ۲۰ درصد است که پایین است.

وی گفت: بین ۳ تا ۵ میلیون دانش‌آموز دچار چاقی مفرط هستند که اینها پس از کرونا و به دنبال ترویج استفاده از فضای مجازی به این سطح از شرایط جسمی رسیده‌اند.

کلهر با مهم خواندن نقش ورزش همگانی در افزایش سطح میزان سلامت مردم گفت: براساس آمارها می‌بینیم که اقبال مردم روستاها نسبت به شهرها برای ورزش کردن بیشتر است. این در حالی است که برای ۳۷ هزار روستا تنها ۴۰ میلیارد تومان اعتبار اختصاص داده‌اند.

وی گفت: ۸ هزار خانه ورزش در کشور تجهیز شده است اما میزان بهره‌وری آنها تنها ۱۵۰۰ خانه ورزش در روستا است. این موارد محیط‌های فعالی هستند که باید تجهیز شوند اما تاکنون این اقدام صورت نگرفته است.

کلهر خاطرنشان کرد: در بخش‌های شهری و حاشیه شهرها به خاطر تراکم جمعیت، وضعیت سرانه ورزشی کمتر از ۱۵ درصد از جمعیت شهرها را شامل می‌شود و این میزان کمی است که باید افزایش یابد.

کد خبر 5818374

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha