۴ تیر ۱۴۰۲، ۱۱:۵۹

استاندار کردستان:

کاهش آسیب های اجتماعی اعتیاد نیازمند احساس مسئولیت آحاد جامعه است

کاهش آسیب های اجتماعی اعتیاد نیازمند احساس مسئولیت آحاد جامعه است

سنندج- استاندار کردستان گفت: برای کاهش آسیب های اجتماعی حوزه اعتیاد باید آحاد جامعه احساس مسئولیت کنند و مجموعه های علمی و تحقیقاتی با بررسی مدل های موفق جهانی ما را یاری کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل زارعی‌کوشا روز یکشنبه در مراسم تجلیل از فعالان اجتماعی حوزه مبارزه با مواد مخدر استان در سنندج اظهار داشت: همه فعالان اجتماعی برای مبارزه با مواد مخدر باید یاری گر هم باشند.

اسماعیل زارعی‌کوشا افزود: برای مبارزه با مواد مخدر نیازمند فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی هستیم.

وی افزود: خوشبختانه با تلاش و هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی استان شاهد فعالیت اولین کمپ ماده ۱۶ در استان هستیم.

استاندار کردستان تصریح کرد: باید از برنامه‌های هفته مبارزه با مواد مخدر برای معرفی فعالیت‌های این حوزه و تقویت این مسیر بهره ببریم.

زارعی کوشا افزود: برای کاهش آسیب‌های اجتماعی حوزه اعتیاد باید آحاد جامعه احساس مسئولیت کنند و مجموعه‌های علمی و تحقیقاتی با بررسی مدل‌های موفق جهانی ما را یاری کنند.

وی خاطرنشان کرد: خانواده‌های کردستانی برای آینده فرزندانشان نسبت به گسترش معضل اعتیاد نگران هستند لذا باید همه ما با احساس مسئولیت همیشگی برای مبارزه با این آسیب بزرگ اجتماعی تلاش کنیم.

زارعی کوشا افزود: برای کاهش آسیب‌های اجتماعی در استان نیازمند تقویت حوزه اقتصادی در استان هستیم.

کد خبر 5819375

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha