۲۷ مرداد ۱۴۰۲، ۰:۱۰

مهر گزارش می‌دهد؛

خرابی مکرر آسانسور مشکل پر سروصدای بیمارستان امیرالمؤمنین شهرضا

خرابی مکرر آسانسور مشکل پر سروصدای بیمارستان امیرالمؤمنین شهرضا

شهرضا - این روزها خرابی آسانسورهای بیمارستان امیرالمومنین (ع) شهرضا به مشکلی پر سروصدا برای این مرکز درمانی تبدیل شده است.

خبرگزاری مهر – گروه استان‌ها: افتتاح ساختمان جدید بیمارستان فوق تخصصی امیرالمومنین شهرضا در سال ۱۳۹۸ و افزایش ظرفیت‌های آن موجب شد تا این بیمارستان به قطب مراکز درمانی جنوب استان اصفهان تبدیل شود، ساختمان جدید بیمارستان ظرفیت بیمارستان را از ۱۴۰ تخت به بیش از ۲۵۰ تخت افزایش داده و نقش بی‌بدیلی در خدمت رسانی بهتر به بیماران در جنبه‌های مختلف درمانی ایفا کرده است.

یکی از معضلات این ساختمان جدید الاحداث برای بیماران و پرسنل، خرابی پی در پی آسانسورهای آن است که بر اساس گزارش‌های مردمی کارکرد آسانسورهای این بیمارستان متأسفانه نقطه ضعف بزرگی برای مجموعه محسوب می‌شود به طوری که وجود کادر مجرب و خدمت رسانی خوب پرسنل این بیمارستان را در ذهن مراجعه کنندگان تحت شعاع قرار داده است.

یکی از همراهان بیمار در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: خرابی مکرر آسانسورهای بیمارستان امنیت روانی پرسنل، بیماران و همراهان بیماران را بر هم زده به گونه‌ای که بسیاری از افراد به دلیل ترس از وضعیت آسانسورها برای رفت و آمد از پله‌ها استفاده می‌کنند و این موضوع موجب ایجاد مشکلات زیادی می‌شود.

یکی دیگر از همراهان بیمار در بیمارستان با اشاره به فاصله ۲ طبقه‌ای میان بخش بستری جراحی عمومی با داروخانه، صندوق، نمازخانه است، گفت: معمولاً همراهان بیمار به دلایل متعدد به خصوص برای تهیه دارو و یا اقامه نماز مجبور به جابجایی مکرر از طبقه دوم به همکف هستند که بسیاری به دلیل ترس از صداهای عجیب داخل کابین و همچنین شنیدن صحبت‌های دیگران از خرابی مکرر آسانسورهای این بیمارستان ترجیح می‌دهند به جای استفاده از آسانسور از پله‌های بین طبقات رفت و آمد کنند که این اتفاق به دلیل تکرار مداوم باعث کلافگی افراد می‌شود و آرامش آنها را در موقعیتی که بیش از هر زمان دیگری به آرامش نیاز دارند بر هم می‌زند، ذهنیت نسبت به آسانسورها به گونه‌ای است که بسیاری از افرادی کهنسال‌تر و یا افرادی که مبتلا به زانو درد و کمردرد هستند نیز گذر از پله‌ها را به استفاده از آسانسورها ترجیح می‌دهند.

بر اساس مشاهدات خبرنگار مهر در مرداد ماه در بیشتر اوقات از شبانه روز یکی از ۲ آسانسور بیمارستان برای استفاده غیر فعال بوده و خرابی این آسانسورها به امری عادی برای پرسنل بیمارستان که بیش از همه نیازمند استفاده از آن هستند تبدیل شده است.

دیباجی، رئیس بیمارستان فوق تخصصی امیرالمومنین ضمن اشاره به اینکه آسانسورهای این بیمارستان در سال ۱۳۹۶ با حداقل استانداردها ساخته شده است، به خبرنگار مهر گفت: در اواخر سال ۱۴۰۱ با توجه به خرابی‌های مکرر آسانسورها با هزینه‌ای بالغ بر ۷۰۰ میلیون تومان کابین آسانسورها تعویض و تعمیرات اساسی برای رفع مشکلات آن صورت گرفت.

وی افزود: متأسفانه علی رغم نیاز بیمارستان به آسانسور نفربر در کنار آسانسور تخت بر (ویژه حمل بیماران) در نقشه بیمارستان طرحی برای آسانسور نفربر دیده نشده است گویی پیش بینی شده تمامی جابجایی‌ها بین طبقات با آسانسور تخت بر صورت گیرد، همین ایراد مهندسی در نقشه اولیه بیمارستان موجب خرابی مکرر آسانسورها و ایجاد هزینه‌های زیاد برای بیمارستان شده است.

دیباجی گفت: سال‌های گذشته یکی از همشهریان دلسوز به عنوان متخصص تعمیرات آسانسور در هر زمانی که مشکلی برای آسانسورها پیش می‌آمد در کمترین زمان به کمک بیمارستان می‌آمدند و تعمیرات آسانسور را انجام می‌دادند و تعمیرات آسانسور از سال گذشته بر اساس مناقصه به پیمانکار سپرده شده است و در عین حال یکی از نیروهای خدمات نیز با تخصص تعمیر آسانسور کمک حال مجموعه برای رفع مشکلات آسانسورها هستند.

همچنین یکی از متخصصان تعمیرات آسانسور در گفت‌وگو با خبرنگار مهر گفت: دلیل خرابی مکرر آسانسورهای بیمارستان استهلاک بالای آن است زیرا از آسانسوری که ظرفیت جا به جایی وزنی در حدود دو تن را دارد به صورت مداوم برای جا به جایی یک الی ۲ نفر (وزنی در حدود ۱۰۰ کیلوگرم) استفاده می‌شود، همین استفاده نادرست از آسانسور در طول زمان موجب خرابی و فرسایش آن می‌شود و تنها راه جلوگیری از آن صرفاً استفاده از کابین کوچک‌تر و آسانسور نفربر در بیمارستان است.

با توجه به مشاهدات خبرنگار مهر، صحبت‌های رئیس بیمارستان و گزارشات مردمی آنچه در مورد آسانسورهای بیمارستان مشخص است آن است که وضعیت این آسانسورها در شأن مردم شهرضا و در شأن یک بیمارستان فوق تخصصی نیست.

باید دید چه تدبیر کارآمدی برای حل این مشکل غیر پزشکی اندیشیده خواهد شد و آیا خاطره گفتن از محبوس شدن در آسانسورهای این بیمارستان سرانجام به پایان می‌رسد یا باید این معضل را همیشه به عنوان یک شاخصه منفی و ناکارآمد برای بیمارستان فوق تخصصی امیرالمومنین در نظر گرفت.

کد خبر 5864093

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha