سردار سرتیب دوم پسدار احمد سلیم آبادی در گفتگو با خبرنگار مهر در اراک افزود: در این حرکت فرهنگی و ورزشی شرکت کنندگان پس از پنج ساعت کوهپیمایی به قله سه هزار و 200 متری شهباز شهرستان شازند در استان مرکزی صعود کردند.
وی از مهمترین اهداف این صعود را افزایش آمادگی جسمانی، حفظ روحیه شادابی و سلامت در بسیجیان و یادآوری خاطره ایثارگران هشت سال دفاع مقدس دانست.
سلیم آبادی با اشاره به اینکه این حرکتهای فرهنگی و ورزشی می تواند ورزش عمومی به ویژه کوهپیمایی را در جامعه به عنوان یک فرهنگ مطرح کند، اظهار داشت: بسیجیان باید با حضور قدرتمند در عرصه های مختلف از آرمانهای امام راحل و شهیدان در مقابل دشمنان دفاع کنند.
وی خاطر نشان کرد: بسیج در دوران دفاع مقدس توانایی خود را به دنیا ثابت کرد و امروز نیز این نیرو با اطاعت پذیری از ولایت و روشنگری در جامعه می تواند توطئه های دشمن را خنثی کند.
نظر شما