به گزارش خبرنگار مهر، سردار مصطفی محمد نجار که در جمع بسیجیان وزارتخانه متبوع خود سخن می گفت، با بیان این مطلب اظهار داشت: روحیه بسیج امروز باعث ارتقاء نظام جمهوری اسلامی ایران در جهان شده است این روحیه امروز در سراسر جهان خیزش انقلابی را به وجود آورده است که باعث ترس دشمن از آن شده است.
نجار گفت: امروز ما با شعار" ما می توانیم" و "داشتن روحیه بسیجی" این توان را داریم تا تمام تجهیزات نظامی پیشرفته روز را در داخل کشور تولید و در اختیار نیروهای مسلح خود قرار دهیم.
وزیر دفاع با اشاره به ساخت یک زیر دریایی دیگر در کلاس غدیر گفت: فردا در 7 آذر جدیدترین زیردریایی که در وزارت دفاع ساخته شده را به نیروی دریایی ارتش تحویل خواهیم داد که ساخت این زیر دریایی نشان از اقتدار و توان مهندسان جوان کشور را به نمایش می گذارد.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: امروز ما در وزارت دفاع ناو شکن های موشک اندازی را طراحی و در حال ساخت داریم که به زودی این ناوشکن ها را تحویل نیروی دریایی خود خواهیم داد.
سردار مصطفی نجار یاد آور شد: امروز تمامی سلاح های پیشرفته، انواع موشک، زیر دریایی و همچنین انواع رادارها در کشور ساخته می شود که همین امر باعث شده است تا به یک خودکفایی کامل دست پیدا کنیم.
وزیر دفاع تاکید کرد: امروز وزارت دفاع قادر است تمامی مایحتاج خود را طراحی و بسازد که همین امر باعث اشتغالزایی و خودباوری در نظام جمهوری اسلامی ایران شده است.
وی در ادامه سخنان خود از برنامه های جدید این وزارتخانه در جهت تولید و ساخت تجهیزات نظامی جدید برای نیروی دریایی خبر داد و گفت: امروز ما در وزارت دفاع و با استفاده از توان متخصصان جوان خود در حال طراحی و ساخت ناوشکن های موشک انداز جدیدی هستیم که تمامی تجهیزات آن در داخل کشور ساخته می شود حتی موشک های مورد نیاز آن که انشاء الله در آینده ای نزدیک به نیروی دریایی تحویل خواهیم داد.
سردار نجار در پایان سخنان خود به رزمایش چندین هزار نفری بسیجیان به فرمان رهبر معظم انقلاب در سراسر کشور اشاره کرد و گفت: راهپیمایی دیروز بسیجیان آن هم با فرمان رهبر معظم انقلاب یک حرکت عظیمی بود که دیروز تمامی جهانیان شاهد آن بودند.
نظر شما