پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۶ آذر ۱۳۸۶، ۱۶:۳۶

بررسی طرح ساماندهی موسسات نشر و شرکت های پخش کتاب در شورای شهر

بررسی طرح ساماندهی موسسات نشر و شرکت های پخش کتاب در شورای شهر

در جلسه امروز شورای شهر پس از بحث های گسترده اعضا، یک فوریت طرح قانونمند کردن فعالیت موسسات نشر، کتاب فروشی ها و شرکت های پخش کتاب در کاربری های مسکونی با 9 رای به تصویب رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، در جلسه پنجاه و هفتم شورای شهر که امروز در صحن علنی برگزار شد، در جریان بررسی طرح مذکور، احمد مسجد جامعی رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر تهران که این طرح را پیشنهاد داده بود، خطاب به اعضای شورا خاطر نشان کرد: طی سال های گذشته تفاهم نامه ای میان ناشران، شهرداری تهران و وزارت ارشاد منعقد شده بود که طی آن آنها می توانستند از اماکن مسکونی برای عرضه کتاب استفاده کنند اما این مسئله در برخی مواقع به درستی اجرا نمی شده و تعدادی از ناشرین و شهروندان نواحی مختلف برای عرضه کتاب دچار مشکل می شوند.

خسرو دانشجو عضو کمیسیون عمران شورا در پاسخ به مسجد جامعی گفت: پیشنهاد می کنم از طرح مذکور سلب فوریت شود چرا که اعتراض فراوانی از سوی شهروندان به خاطر فعالیت مطب پزشکان در واحدهای مسکونی به شورا رسیده و مسلما فعالیت کتابفروشی ها در واحدهای مسکونی از این اعتراضات مستثنی نخواهد بود.

وی با اشاره به اینکه نیت آقای مسجد جامعی برای ارائه این طرح خیر بوده است، یاد آور شد: اگر خودمان را جای ساکنین این واحدهای مسکونی بگذاریم، آن وقت متوجه می شویم که چقدر رفت و آمدها و حتی پارک موتورسواران باعث آزار ساکنین می شود.

سخنگوی شورای شهر از بررسی طرحی در کمیسیون عمران و کمیته شهرسازی مبنی بر جلوگیری از کاربری های نامتجانس و مزاحم در واحدهای مسکونی خبر داد و گفت: به سبب شکایت های بسیار شهروندان از مشاغلی نظیر داروخانه ها، شرکت های مهندسی که در واحدهای مسکونی فعالیت می کنند، در حال بررسی این طرح هستیم تا از فعالیت های مزاحم جلوگیری شود.

 در همین حال شیبانی عضو دیگر شورا در پاسخ به دانشجو تصریح کرد که این مراکز با اجازه ساکنان در مجتمع های مسکونی فعالیت می کنند که خسرو دانشجو در جواب شیبانی گفت: بسیاری از این افراد رضایت ساکنین را نگرفته اند و علاوه بر این ممکن است ساکنین جدید واحدهای مسکونی با این مسئله موافق نباشند و در این زمینه شکایت هایی داریم که حتی به دیوان عدالت اداری هم کشیده شده است.

معصومه آباد عضو کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر در موافقت با این طرح تصریح کرد: کتابفروشی ها و ناشران با محدودیت های زیادی روبرو هستند و برخی از آنها مجبورند که در واحدهای مسکونی به فعالیت بپردازند و با توجه به اینکه کار آنها عام المنفعه است، با موافقت با این طرح گام بلندی در ترویج و کتابخوانی برداشته می شود.

محمد علی نجفی عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورا نیز گفت: با اصل طرح موافقم اما معتقدم فوریت آن باید سلب شود تا فرصت کافی برای بررسی این طرح فراهم آید.

حسن بیادی نایب رئیس شورای شهر نیز به عنوان موافق فوریت طرح تاکید کرد: مراکز نشر کتاب با خطر ناشی از آتش سوزی روبرو هستند و محدودیت ها باعث شده اماکن زیادی در این زمینه دچار اتفاقات ناگواری شوند که نمونه های زیادی از آنها در خیابان انقلاب بوده است.

وی همچنین به مشارکت شهرداری و صنوف در منطقه 16 اشاره کرد و گفت: با همکاری شهرداری مجتمع هایی باید برای عرضه کتاب احداث شود که نمونه آن در منطقه 16 برای انبار برخی وسایل ایجاد شده است.

 مسجد جامعی رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورا پس از بحث های صورت گرفته گفت: آیا همه طرح های یک فوریتی کارشناسی می شود که این همه حساسیت را در مورد این طرح به خرج می دهیم.

مسجد جامعی افزود: مباحث مربوط به حوزه فرهنگ و رسانه ها توجهات این چنینی را می طلبد و این مسئله در حاشیه قرار دارد و پیشنهادات مطرح شده با رضایت مندی ساکنان امکان فعالیت برای برخی مشاغل را به وجود می آورد و این طرح بیشتر برای رفع مشکلات بین ناشران و شهرداری ارائه شده.

کد خبر 594419

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha