۷ آذر ۱۴۰۲، ۱۴:۵۵

استاندار هرمزگان اعلام کرد؛

توسعه همزمان ابر طرح خرمای مجول کشور با زیرساخت های منطقه

توسعه همزمان ابر طرح خرمای مجول کشور با زیرساخت های منطقه

بندرعباس - استاندار هرمزگان گفت :همزمان با پیشرفت بزرگ‌ترین مزرعه خرمای مجول کشور در این استان زیرساخت‌های منطقه نیز توسعه می‌یابند.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی دوستی در روند بررسی توسعه زیرساخت‌های شهرستان‌های بشاگرد و جاسک که با حضور معاونین استاندار و فرمانداران بشاگرد و جاسک و مدیران کل برگزار شد، اظهارداشت: بزرگترین نخلستان خرمای مجول که خرمایی اقتصادی و دارای بازار بین‌المللی است در دشت پلپلک در حال احداث است و پیشرفت طرح نیز مناسب بوده است.

دوستی تاکیدکرد: توسعه این طرح در منطقه ایجاب می‌کند که به فراخور آن طرح‌های توسعه‌ای در حوزه آبرسانی، راه، آبخیزداری، آموزش، تربیت‌بدنی، بهداشت، درمان، مخابرات و زیرساخت‌های ارتباطی با نظر فرمانداران جاسک و بشاگرد تعریف شود تا توسعه متوازن منطقه نیز محقق شود.

وی عنوان کرد: شهرک مطهر، می‌تواند محلی برای توسعه مسکن مورد نیاز نیروی انسانی باشد و اگر سرمایه‌گذار نیز این شهرک را مناسب ببیند حاضر هستیم برای احداث مسکن تسهیلات ارائه کرده و توسعه زیرساخت‌های شهری را نیز انجام دهیم.

دوستی تصریح‌کرد: سرمایه‌گذار جهت ورود در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی نیز و بخشی از زیرساخت‌های مورد نیاز برای روستاهای پیرامونی این طرح اعلام آمادگی کرده و از طرفی آماده هستیم در طرح‌های بزرگ با سرمایه‌گذار مشارکت داشته باشیم و کارهای عمیقی در راستای حل مشکلات منطقه انجام شود.

استاندار هرمزگان، خاطرنشان‌کرد: نیروی انسانی این قطب اقتصادی حتماً باید از جوامع بومی و محلی تامین شود از این رو هنرستان تخصصیِ مرتبط در این منطقه احداث می‌شود.

وی تصریح‌کرد: ما باید بتوانیم از ظرفیتی که در شرق استان با کشت مجول ایجاد شده است برای سایر نقاط هرمزگان نیز استفاده کنیم و اصلاحات باغات را تسریع ببخشیم.

دوستی خاطرنشان‌کرد: خرمای مجول باید در تمام نقاط دارای پتانسیل استان نیز کشت شود و نخل‌های مسن و کم بازده موجود در استان با این نوع از نخل جایگزین شود تا ارزش‌افزوده کشت خرما در استان چندین برابر شود از این رو ایجاد مرکز تحقیقات کشاورزی در منطقه پلپلک بررسی شود.

دوستی همچنین بر لزوم اجرای طرح‌هایی برای ذخیره آب باران‌های مونسون و تابستانی منطقه جاسک و بشاگرد تاکید کرد و گفت: آب باران این منطقه باید برای توسعه اقتصادی صرف شود و پروژه های خوبی را هم در دست داریم.

وی گفت؛ طرح‌های جدیدی را نیز برای تقویت موتور اقتصادی شهرستان‌های جاسک و بشاگرد در دست اجرا و مطالعه داریم.

کد خبر 5952415

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • hossen IR ۱۰:۰۶ - ۱۴۰۲/۰۹/۰۸
      0 0
      بسیار عالی❤
    • کلپک US ۱۱:۵۵ - ۱۴۰۲/۰۹/۰۸
      1 0
      پاجوش مجول الان تو استان هر بوته تا ۱میلیون و ۵۰۰ تومن معامله میشه چرا جهاد کشاورزی با روش کشتبافت تکثیر نمیکنه و در اختیار باغداران قرار نمیده
      • مسعود IR ۱۴:۳۲ - ۱۴۰۲/۰۹/۰۸
        0 1
        سلام لطفا اگه شماره تلفن جهت فروش پاجوش مجول دارید ارسال کنید
      • سعید IR ۱۵:۲۱ - ۱۴۰۲/۰۹/۰۹
        0 0
        پاجوش موجود هست
    • Sk3701568278 IN ۱۲:۰۰ - ۱۴۰۲/۰۹/۰۸
      2 1
      سلام کاش جهاد یارانه ای محول برای مناطق بلوچستان مد نظر قرار میداد تا بعضی از نخل‌های ناکارآمد را قطع و جای آن میکاشتند
      • عبدالحکیم ملازهی IR ۱۵:۲۳ - ۱۴۰۲/۰۹/۰۸
        1 0
        برای مکران ما پاجوش درجه یک وارداتی با قیمت ۵ ملیون تومان هست