به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سوئیس اینفو،"لارس کنوچل" سخنگوی وزارت امور خارجه سوئیس در گفتگو با خبرگزاری سوئیس خاطر نشان کرد:" این گزارش از این ایده حمایت می کند که در این مسئله باید یک راه حل دیپلماتیک پیدا شود."
بر پایه این گزارش، سوئیس اعتراف کرده که گزارش سازمانهای اطلاعاتی آمریکا، تهدید هسته ای ایران را کم اهمیت می کند.
ناظران سیاسی می گویند که موضع دیپلماتیک سوئیس با همسایگان اروپایی آن تفاوت دارد، چرا که بسیاری از آنها از جمله فرانسه از تحریمهای سخت تر علیه ایران حمایت می کنند.
" میشلاین کالمی ری" رئیس جمهوری سوئیس اخیرا اعلام کرده که سوئیس یک کشور بی طرف است و برای توسعه گفتگوی مستقیم دیپلماتیک با ایران وظیفه ای دارد.
سازمان برآورد اطلاعات ملی آمریکا شامگاه دوشنبه 12 آذر گزارشی را منتشر کرد که در آن به صلح آمیز بودن برنامه هسته ای ایران اشاره و اعلام شده است که آمریکا از سال 2003 میلادی به خوبی از این مطلب آگاهی داشته که تهران در پی تولید سلاحهای هسته ای نیست.
انتشار این گزارش با استقبال اغلب جهانیان روبرو شده به طوری که شبکه خبری CNN با ارائه گزارشی دراین باره اعلام کرد که اشتباه آمریکا درباره برنامه هسته ای ایران شوک آور است.
نظر شما