پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۳۰ دی ۱۴۰۲، ۱۰:۵۷

استاندار کردستان:

عدم تعهد و احساس تکلیف بدترین نوع بی‌مسوولیتی در انتخابات است

عدم تعهد و احساس تکلیف بدترین نوع بی‌مسوولیتی در انتخابات است

سنندج_استاندار کردستان گفت: همه باید تلاش خود را برای حضور حماسی مردم در انتخابات امسال به کار ببریم چراکه عدم تعهد و احساس تکلیف بدترین نوع بی‌مسوولیتی در انتخابات است که باید مانع آن شد.

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل زارعی‌کوشا صبح شنبه در نهمین جلسه شورای آموزش و پرورش استان کردستان با اشاره به اهمیت مشارکت مردم در انتخابات پیش‌رو و انتظارات موجود در این زمینه از آموزش و پرورش اظهار کرد: آموزش و پرورش به واسطه جامعه هدف بودن از ظرفیت بالایی برخوردار است و باید در زمینه مشارکت در انتخابات پرچم‌دار باشد.

وی افزود: ظرفیت مردمی آموزش و پرورش بالاتر از همه ارگان‌ها و نهادها است و هیچ و نهاد و ارگانی به اندازه این دستگاه تعلیم و تربیتی ظرفیت مردمی ندارد بنابراین باید در راستای جلب مشارکت مردم در انتخابات قوی‌تر عمل کند.

استاندار کردستان با بیان اینکه همه ما باید تلاش خود را برای حضور حماسی مردم در انتخابات اسفندماه امسال به کار ببریم، گفت: عدم تعهد و احساس تکلیف بدترین نوع بی مسؤولیتی در انتخابات است که باید مانع آن شد.

زارعی‌کوشا اضافه کرد: باید همه مسؤولان، مدیران استان بویژه در حوزه آموزش و پرورش در انتخابات پیش‌رو بی‌طرف باشند و بدون تعارف عملکرد همه مدیران رصد و با هرآنچه که به اعتبار و آبروی نظام لطمه وارد کند برخورد می‌کنیم.

وی افزود: سلامت و مشارکت در انتخابات مورد تاکید مقام معظم رهبری است و رعایت این موضوعات به عملکرد مسؤولان برمی‌گردد و نباید مسؤولان با عملکرد ضعیف ناامیدی را میان مردم رقم بزنند.

سرانه آموزشی مریوان پایین‌تر از میانگین کشوری است

استاندار کردستان همچنین به وضعیت سرانه آموزشی و تعداد بالای مدارس تخریبی در شهرستان مریوان پرداخت و با بیان اینکه سرانه آموزشی در این شهرستان بسیار پایین‌تر از میانگین کشوری پایین‌تر است، افزود: مشکلات مدارس مریوان با کمیته برنامه‌ریزی به جایی نمی‌رسد و حتماً باید به سمت مولدسازی حرکت کنیم.

زارعی‌کوشا یادآور شد: مجموعه آموزش به ویژه آموزش و پرورش مسؤولیت حساسی دارد و با کار هیچ دستگاهی قابل قیاس نیست بنابراین آنچه برای آینده ساخته شود نیروی انسانی است و باید نسبت به این موضوع توجه ویژه شود.

کد خبر 5999224

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha