پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۱۴

فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری خبر داد؛

وقوع دو فقره قتل در شهرستان کوهرنگ

وقوع دو فقره قتل در شهرستان کوهرنگ

شهرکرد-فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری از وقوع دو فقره قتل در شهرستان کوهرنگ و دستگیری دو متهم در این رابطه خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار حسین امجدیان صبح امروز شنبه در جمع خبرنگاران چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: در پی وقوع دو فقره قتل در شهرستان کوهرنگ، شناسایی قاتل و هم‌دستان احتمالی، در دستور کار پلیس آگاهی استان و شهرستان کوهرنگ قرار گرفت.

وی تصریح کرد: در پی وصول خبری مبنی‌بر قتل مادر و فرزندش در خودروی خود، مأموران پلیس آگاهی سریعاً به محل اعزام و ضمن بررسی موضوع مشاهده می‌کنند که مقتولان در اثر برخورد گلوله به خودرو و خونریزی شدید جان باخته‌اند.

فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری افزود: بلافاصله موضوع شناسایی قاتل یا قاتلان در دستور کار مأموران پلیس آگاهی شهرستان کوهرنگ و استان قرار گرفت و پس از تحقیقات انجام شده مشخص شد که فردی که با انگیزه قبلی و به دلیل درگیری‌های قبلی با کمک هم‌دستان خود به دنبال خودروی مقتولان رفته و آن‌ها را به قتل رسانده و از محل فرار کرده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: در تحقیقات فنی پلیس مشخص شد که طرفین از قبل درگیری داشته‌اند که آن‌ها را به قتل رسانده و موجب انحراف ماشین مقتولان شده و از محل متواری شده‌اند.

فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری بیان داشت: پس از هماهنگی قضائی طی اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی، نهایتاً مأموران پلیس آگاهی استان از تردد متهمان در اصفهان مطلع شده و با همکاری مأموران استان اصفهان یک نفر از متهمان به قتل در یک عملیات ضربتی دستگیر و به پلیس آگاهی استان منتقل و پس از شناسایی هم‌دست وی را نیز دستگیر کردند.

کد خبر 6184296

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha