پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۳ دی ۱۳۸۶، ۱۶:۳۳

تنها 18 درصد ساختمانهای روستایی زنجان مقاوم هستند

زنجان - خبرگزاری مهر: رئیس بنیاد مسکن استان زنجان گفت: در حال حاضر 18 هزار و 832 واحد مسکونی روستایی در استان زنجان وجود دارد که از این تعداد تنها 18 درصد در مقابل زلزله مقاوم هستند.

به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، حافظ باباپور عصر امروز در جلسه ستاد تامین مسکن روستایی استان زنجان با تاکید بر تلاش این بنیاد برای توسعه ساخت و سازهای اصولی و مغایر با صنعت روز ساختمان سازی افزود: با توجه به اینکه بیش از 82 درصد واحدهای ساختمانی در روستاهای استان غیرمقاوم هستند، برنامه ای منسجم برای اجرای طرحهای ساخت و ساز مسکن روستایی در استان در حال اجراست.

وی ادامه داد: با اجرای طرح ویژه بهسازی مسکن روستایی، این رقم به 40 درصد واحد مسکونی مقاوم و 60 درصد واحد مسکونی غیرمقاوم افزایش یافته است. 

بابا پور با اشاره به آخرین عملکرد طرح ویژه بهسازی مسکن روستایی در استان تا 20 دی ماه سال جاری، مجموع سهمیه تخصیص یافته استانی را از سال 84 تا سال 86، 17 واحد عنوان کرد.

رئیس بنیاد مسکن استان زنجان با اشاره به لزوم گسترش فرهنگ بیمه در روستاها، گفت: باید با همکاری فرمانداران و بخشداران بتوانیم روستاییان را مجاب نماییم که منازل مسکونی خود را بیمه نمایند.

باباپور افزود: این بیمه به مدت 10 سال و شامل حوادثی چون صاعقه، زلزله، سیل است.

کد خبر 620520

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha