به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمد رضا اسدی گفت: با فعالیت این انجمنهای علمی ریاضی محض، مدیریت توریست و جهانگردی، شیمی و معماری تعداد انجمنهای علمی دانشجویی دانشگاه تبریز به 42 انجمن رسید.
وی با بیان اینکه انجمنهای علمی دانشجویی به منظور تقویت نشاط علمی در میان دانشجویان و حمایت از فعالیتهای جمعی و خودجوش پژوهشی و راهنمایی و مشارکت دانشجویان مستعد و توانمند در جهت بالندگی علمی و فرهنگی دانشگاه، تشکیل می شوند افزود: این انجمنها از دانشجویان علاقه مند به مشارکت در فعالیتهای پژوهشی و فوق برنامه در دانشکده و گروه آموزشی با حمایت دانشگاه ایجاد می شوند.
مدیر امور فرهنگی و فعالیتهای فوق برنامه دانشگاه تبریز ایجاد زمینه مناسب برای تجلی استعدادها و شکوفایی علمی دانشجویان، نهادینه کردن فعالیتهای فوق برنامه علمی و پژوهشی دانشجویان، افزایش سطح مشارکت و رقابت دانشجویان در فعالیتهای علمی جمعی و تقویت ارتباط آموزشی و پژوهشی با استادان، شناسایی دانشجویان نخبه و ممتاز، بهره گیری از مشارکت آنان در ارتقای فضای علمی دانشگاه و بهره گیری از توان علمی دانشجویان در جهت تقویت پیوندهای دانشگاه با بخشهای مختلف اجتماعی و اجرایی را از جمله اهداف تشکیل انجمنهای علمی دانشجویی عنوان کرد.
نظر شما