پیام‌نما

وَالَّذِينَ اسْتَجَابُوا لِرَبِّهِمْ وَأَقَامُوا الصَّلَاةَ وَأَمْرُهُمْ شُورَى بَيْنَهُمْ وَمِمَّا رَزَقْنَاهُمْ يُنْفِقُونَ * * * و آنان که دعوت پروردگارشان را اجابت کردند و نماز را برپا داشتند و کارشان در میان خودشان بر پایه مشورت است و از آنچه روزی آنان کرده‌ایم، انفاق می‌کنند؛ * * * زان كه با عقلی چو عقلی جفت شد / مانع بد فعلی و بد گفت شد

۲۰ بهمن ۱۴۰۳، ۱۸:۳۴

واکنش الیاس حضرتی به شایعه استعفای رئیس‌جمهور

واکنش الیاس حضرتی به شایعه استعفای رئیس‌جمهور

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت با اشاره به انتشار دوباره شایعه استعفای رئیس‌جمهور گفت: برخی جریان‌ها با طرح شایعه استعفای رئیس‌جمهور تلاش می‌کنند بلبشویی ایجاد شود و نگذارند دولت کار کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، الیاس حضرتی، در جلسه شورای هماهنگی روابط عمومی‌های کشور که با حضور معاون اجرایی رئیس‌جمهور برگزار شد، گفت: در جنگ نابرابر رسانه‌ای قرار داریم و تلاش رسانه‌های خارجی معاند این است که امید مردم از دولت را ناامید کنند.

وی ادامه داد: در داخل نیز رسانه‌های رقبای دولت هم در راستای سیاست تخریبی براندازها عمل می‌کنند و شایعه استعفای رئیس جمهور را که بارها مطرح کردند و طی چند روز اخیر مجدداً مطرح کردند تا بلبشویی ایجاد شود و نگذارند دولت کار کنند. در حالی که آقای پزشکیان نمادی از صداقت و صراحت شده‌اند.

حضرتی در بخش دیگری از اظهارات خود با بیان اینکه مجموعه درآمدهای کشور با هزینه‌های آن همسان نیست، گفت: میدان برای بخش خصوصی همچنان ناامن است و اینها موضوعاتی است که بخش قابل توجه آن ریشه‌های زیرساختی دارد.

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت اضافه کرد: هنر روابط عمومی‌ها و رسانه دولت تشریح کارهای دولت در چنین شرایطی است و باید در این راستا از همه ظرفیت‌ها استفاده کرد تا تصویری درست از دولت ارائه شود. همه باید از ظرفیت‌هایی که داریم برای اطلاع‌رسانی استفاده کنیم.

کد خبر 6372662

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۲۰:۱۵ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۰
      2 0
      سلام که چی بود. ونبودش فرقی نمی کنه مردم توی نون شبشون هم مانده اند
    • IR ۲۱:۴۱ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۰
      3 0
      شما لطفاً سکوت کن
    • اصفهانی IR ۲۲:۱۳ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۰
      0 4
      مردم آقای دکتر پزشکیان را دوست دارند و این جور شایعات را باور می‌کنند که ایشون به خاطر این اوضاع اقتصادی استعفا داد. چون آدم نجیبیه. بر عکس خیلی‌ها!
    • ابراهیم IR ۰۸:۴۲ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۱
      0 0
      اگر استعفا حقیقت داشته باشد شیرینی دارید