پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱ اسفند ۱۴۰۳، ۱۷:۳۲

همتی: موانع از سر راه تولیدکنندگان برداشته می‌شود

همتی: موانع از سر راه تولیدکنندگان برداشته می‌شود

وزیر اقتصاد گفت: تلاش ما این است زمینه‌های لازم را برای تولیدکنندگان و فعالان در جهت توسعه اقتصادی کشور فراهم کنیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالناصر همتی وزیر امور اقتصادی و دارایی در حاشیه جلسه با رئیس‌جمهور در محل وزارت اقتصاد اظهار کرد: مهم‌ترین مسئولیت وزارت اقتصاد که مورد تأکید مقام معظم رهبری نیز هست تولید و رشد اقتصادی است. بنابراین به طور جدی در قانون نیز وظیفه وزارت امور دارایی و اقتصادی تأمین‌مالی و تولید است.

وی افزود: تولید و تأمین‌مالی باید با بسترهایی همراه شود که مسئولیت این بسترها را به این وزارتخانه داده‌اند. یکی از آن‌ها فضای کسب‌وکار و مقرراتی است که در فضای کسب‌وکار داریم.

همتی تصریح کرد: اخیراً مقام معظم رهبری نیز به طور جدی فرمودند موانع از جلوی پای تولیدکنندگان و فعالین اقتصادی برداشته شود. بنابراین تلاش ما این است که زمینه‌های لازم را برای تولیدکنندگان و فعالان در جهت توسعه اقتصادی کشور فراهم کنیم.

وی ادامه داد: لازمه بهره‌وری، رقابت‌پذیر کردن اقتصاد است و در این راستا ما باید از هر گونه قیمت‌گذاری دستوری پرهیز کنیم. تجربه نشان داده است، هر موقع قیمت‌ها را غیراقتصادی و غیرمعقول تثبیت کرده‌ایم، در بلندمدت ضرر کرده‌ایم و این عمل، هیچ نفعی برای اقتصاد کشور نداشته است.

همتی اضافه کرد: تثبیت قیمت، متأسفانه فقط ایجاد رانت برای عده‌ای می‌کند و برای همین هم برخی به‌درستی، پیگیر این امر هستند.

وزیر اقتصاد گفت: یکی از تصمیمات درستی که دولت چهاردهم از ابتدای شروع به کار خود گرفته و مصر به پیگیری آن هم هست همین پرهیز از قیمت‌گذاری دستوری و توسعه رقابت‌پذیری در اقتصاد است.

مسعود پزشکیان رئیس جمهور پیش از ظهر امروز چهارشنبه اول اسفند ۱۴۰۳ در جریان حضور سرزده در وزارت امور اقتصادی و دارایی، طی نشستی با رئیس، معاونین و مدیران ارشد، این وزراتخانه را مغز متفکر اقتصاد کشور توصیف و تصریح کرد: شما مسئولان و مدیران ارشد وزارت اقتصاد با اقدامات خود می‌توانید کشور را متحول و ساختار اقتصاد کشور را به گونه‌ای مدیریت کنید که علاوه بر رفع ناترازی‌ها، توسعه زیرساخت‌ها و رشد اقتصادی، مقوله مهم عدالت به عنوان مهمترین دغدغه دولت نیز تحقق یابد.

کد خبر 6384505

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • ملت IR ۱۸:۰۲ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۱
      1 0
      اگه با همین فرمان همتی جلو برویم مردم باید منتظر دلار ۱۰۰ هزار یا بالاتر هم باشند خدا پدر نمایندگان رو بیامرزه که بدرستی البته دیر هنگام نسبت به استیضاح ایشان مبادرت نمودند نیاز به گفتن نیست که متاسفانه نامبرده تاکنون هیچ برنامه ای در جهت کنترل بازار ارز ارائه ننموده
    • IR ۱۸:۱۳ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۱
      0 0
      بله همۀ موانع را برداین، تا همشون با کله برن تو پرتگاه. این موانع نمی‌ذارن سقوط آزاد کنن.
    • IR ۰۰:۳۳ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۲
      0 0
      با افزایش قیمت دلار میخوایید این کار رو بکنید؟!