پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۵ اسفند ۱۳۸۶، ۱۳:۰۵

آثار تجسمی دانش آموزان هنرستان هنرهای زیبایی زینبیه (س)به نمایش در آمد

رشت - خبرگزاری مهر: نمایشگاه آثار تجسمی دانش آموزان هنرستان هنرهای زیبایی زینبیه (س) صبح روز یکشنبه به همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در مجتمع خاتم فرهنگی هنری خاتم الانبیایی (ص)رشت برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر در رشت ، در این نمایشگاه با نمایش بیش از 100 اثراز40 دانش آموزاین هنرستان از امروز به مدت شش روز در نگارخانه مجتمع فرهنگی هنری خاتم الانبیایی برپاست.

نمایشگاه آثار تصویرسازی پوستر و طراحی در راستایی دروس تخصصی گرافیک دانش آموزان رشته گرافیک و پیش دانشگاهی هنر و هنرستان هنرهای زیبایی زینبیه (س) رشت به نمایش گذاشته شده است.

هنرستان هنرهای زیبایی زینبیه (س) رشت تنها هنرستان هنرهای زیبایی استان است که زیر نظر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی به فعالیت می پردازد.

کد خبر 644325

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha