۲۰ آبان ۱۴۰۴، ۱۳:۳۲

مصدومیت ۵ زن در برخورد شدید ۲ دستگاه پیکان وانت در اندیمشک

مصدومیت ۵ زن در برخورد شدید ۲ دستگاه پیکان وانت در اندیمشک

اهواز - بر اثر برخورد دو دستگاه پیکان وانت در محور اندیمشک – سد کرخه، پنج زن در مصدوم شدند که توسط نیروهای اورژانس ۱۱۵ پس از اقدامات اولیه درمانی به بیمارستان امام علی اندیمشک منتقل شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، مهران احمدی بلوطکی، رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز ظهر امروز سه شنبه در جمع خبرنگاران در تشریح جزئیات این حادثه گفت: در ساعت ۱۰:۰۶ صبح روز سه‌شنبه بیستم آبان‌ماه ۱۴۰۴، برخورد شدید دو دستگاه خودروی پیکان وانت در محور اندیمشک – سد کرخه، منجر به مصدومیت پنج سرنشین شد. تیم‌های امدادی با سرعت در محل حاضر و اقدامات درمانی اولیه شامل تثبیت وضعیت عمومی و کنترل علائم حیاتی مصدومان را انجام دادند.

وی افزود: در این سانحه، پنج زن در سنین ۷۰، ۵۰، ۴۶، ۳۰ و ۳ ساله دچار آسیب‌دیدگی شده‌اند که پس از امدادرسانی اولیه، همگی برای ادامه درمان به بیمارستان امام علی اندیمشک انتقال یافتند.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز با اشاره به شرایط خاص مسیر سد کرخه اظهار کرد: محور سد کرخه یکی از جاده‌های پرتردد و پرخطر استان است که تردد هم‌زمان خودروهای سنگین و سبک در آن، بروز حادثه را محتمل‌تر می‌سازد. رانندگان باید با رعایت کامل مقررات راهنمایی و رانندگی و حرکت با سرعت مطمئنه، از بی‌احتیاطی و سبقت‌های ناایمن پرهیز کنند.

احمدی بلوطکی ضمن تأکید بر آمادگی کامل نیروهای امدادی برای پاسخ سریع به حوادث گفت: اطلاع‌رسانی دقیق و به‌موقع مردم از محل وقوع سانحه، نقش مهمی در تسریع عملیات امداد دارد. از شهروندان خواهشمندیم در صورت مشاهده هرگونه حادثه، با شماره اضطراری ۱۱۵ تماس گرفته و جزئیات محل را اعلام کنند تا نیروهای امدادی در کوتاه‌ترین زمان ممکن به یاری مصدومان برسند.

کد خبر 6652423

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha