۱۹ آذر ۱۴۰۴، ۱۴:۴۷

سفر وزیر کار به استان سمنان؛ گرمسار نخستین میزبان

سفر وزیر کار به استان سمنان؛ گرمسار نخستین میزبان

گرمسار- احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی دولت چهاردهم، در آغاز یک سفر دوروزه کاری، وارد استان سمنان شد و در شهرستان گرمسار مورد استقبال مقامات استانی و محلی قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی کابینه چهاردهم صبح چهارشنبه در رأس هیئتی برای سفر دو روزه وارد استان سمنان شد و در گرمسار مورد استقبال مسئولان ارشد استان سمنان و همچنین نماینده مردم گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی شد.

وزیر کار در این سفر ابتدا به مزار شهدای ایوانکی خواهد رفت و بعد از گلباران قبور مطهر آنان، بازدید از کلینیک امام خمینی (ره) و درمانگاه تأمین اجتماعی این شهر را در دستور کار قرار می‌دهد همچنین بازدید از خطوط تولید شرکت معدنی املاح ایران از دیگر برنامه‌های سفر وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی به استان سمنان است.

گفته می‌شود که وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی دولت چهاردهم احتمالاً در جشن هزاره منار مسجد جامع سمنان نیز حضور پیدا خواهد کرد و در مرکز استان سمنان سفر خود را ادامه خواهد داد او همچنین در مرکز استان به دیدار مقامات استانی می‌رود.

هنوز ریز جلسات وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی در مرکز استان سمنان اعلام نشده اما آنچه مسلم است قبل از حضور در همایش هزاره منار مسجد جامع سمنان، احمد میدری در نشستی در استانداری سمنان حضور خواهد داشت.

روز دوم سفر وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی در شاهرود ادامه خواهد داشت و میدری در این سفر به شهرستان شاهرود یک پروژه مسکن را افتتاح خواهد کرد و از چند طرح هم بازدید می‌کند وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی فردا بعد از ظهر سفر دو روزه خود به استان سمنان را به اتمام می‌رساند.

کد خبر 6683888

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha